Tuesday, February 27, 2024
HemWwe"Kirurgen sa till mig ...": AEW-chefen delar angående hälsouppdatering veckor efter att...

“Kirurgen sa till mig …”: AEW-chefen delar angående hälsouppdatering veckor efter att ha blivit inlagd på sjukhus

Det har varit ganska svårt för AEW-stjärnan CJ Perry de senaste dagarna. Faktum är att hon var tvungen att hålla sig ur spel under större delen av december efter att hon var tvungen att läggas in på sjukhus och genomgå en operation för en allvarlig infektion i fingret.

Amerikas favoritvideo idag

Även om operationen såg ut att ha varit framgångsrik vid första anblicken, verkar det finnas en uppdatering som kan göra hennes fans upprörd. Genom att gå till sitt X-konto (tidigare Twitter) delade 38-åringen två bilder, en av henne på sjukhuset och den andra på hennes infektion. I bildtexten till inlägget uppdaterade hon sina fans om möjligheten till en andra operation.

Sedan sin AEW-debut i september gick Perry in i en story med sin man Miro innan hon blev manager för Action Andretti och framför allt Andrade El Idolo, som hon skötte under hans löpning i AEW Continental Classic-turneringen tills hon tvingades bort på grund av hennes kirurgi. Och med Andrade redan utanför AEW skulle det vara kul att se vad som väntar Perry när hon kommer tillbaka efter operationen.

RELATED ARTICLES

Mest populär