Monday, February 26, 2024
HemNBAKings skickar kondoleanser efter en tragisk serie av händelser på NBA In...

Kings skickar kondoleanser efter en tragisk serie av händelser på NBA In Season Tournaments Sees Death of Spectator

En tragisk incident fördärvade New Orleans Pelicans och Sacramento Kings-matchen. Ett fan gick bort under måndagskvällens nationellt TV-sända match på Sacramentos hemmaarena. De första rapporterna visade att fläkten inte svarade. Som sjukvårdarna kallades förblev gästen i det tillståndet. Trots ambulanspersonalens ansträngningar att ge medicinsk hjälp kunde de inte återuppliva offret.

Amerikas favoritvideo idag

Efter 20 minuters HLR och återupplivningsförsök förklarades gästen avliden på platsen. Fansen hade deltagit i matchen med en familjemedlem, för vilken en präst kallades. Den hjärtskärande händelsen inträffade under matchens första kvart.

Sacramento Kings framför sina kondoleanser

Som svar på den tragiska händelsen utfärdade Sacramento Kings ett formellt uttalande där de uttryckte sina djupaste kondoleanser till de sörjande familjemedlemmarna och nära och kära. Jason Anderson, författare för Sacramento Kings, kastade ljus över utgivningen.

Sacramento Metro Fire Department avslöjade att den avlidne gästen var i 30-årsåldern. Än så länge är orsaken bakom fläktens bortgång fortfarande okänd.

(berättelsen utvecklas fortfarande)

RELATED ARTICLES

Mest populär