Tuesday, February 27, 2024
HemNBA"Kinda Went Crazy": Shaquille O'Neal lämnade oimponerad av One Half of New...

“Kinda Went Crazy”: Shaquille O’Neal lämnade oimponerad av One Half of New Bucks Superstar Duo

På grund av spelarrörelsetiden måste superstjärnor ändra sin spelstil för att ta hänsyn till sina lagkamrater. På grund av flera superstjärnor som konvergerar i samma lag, kräver varje spelare rampljuset till viss del. Som ett resultat har en “osjälvisk” superstjärna det lättare att ta emot sin motsvarighet till superstjärnan. Enligt Shaquille O’Neal kan den osjälviskheten vara en anledning till oro om den görs för mycket. Så Los Angeles Lakers-legenden känns som att Damian Lillard måste ta på sig ansvaret för att bli mer av en målskytt.

Amerikas favoritvideo idag

“Ja, jag såg att Dame inte gjorde mål. För tidigt i spelet letar han efter den andra killen, som råkar vara Giannis (Antetokounmpo)…Men just nu får han igång sin kille. Han säger, ‘Giannis, ja det här är ditt lag, Imma får dig igång. Men se till att du kommer igång.’”

Men det är där den store mannen känner att Milwaukee Bucks behöver hitta en balans. “Hör här, vi vet att Giannis kommer att vara väldigt beslutsam och gå för sin. Men herr Lillard, du kan också spela och det är vad du gör, det här är vad du är känd för. När du har ditt skott uppmanar jag dig att slå. Självklart, engagera din kille men du måste gå för din också. Så han blev lite galen där i slutet av andra kvartalet.”

Trots att båda lagen passerade 70-poängsstrecket känns Shaqs analys lite off. Medan Dame Dolla har varit fenomenal när det gäller att diska bollen, har han fått en hel del av sina egna korgar. Shaqs sista varning har dock en viss förtjänst.

“Men jag skulle vilja att de skulle ha en mer bekväm ledning. För du kan inte spela med ett lag som (New York) Knicks.”

Kan Bucks dra undan för vinsten?

Det här är en berättelse som utvecklas.

RELATED ARTICLES

Mest populär