Tuesday, February 27, 2024
HemBoxing"Killing Yourself": År efter att det nästan tog sitt liv, öppnar Mike...

“Killing Yourself”: År efter att det nästan tog sitt liv, öppnar Mike Tyson upp om sitt alkoholberoende

Under en känsloladdad presskonferens i New York för ett par år sedan, före detta mästare i tungviktsboxning Mike Tyson uppriktigt erkände att han lurat sina vänner om att upprätthålla nykterhet. I en rå uppenbarelse uttryckte Tyson allvaret i sin kamp och erkände att han var “på gränsen till att dö” på grund av sina strider mot alkoholism.

Amerikas favoritvideo idag

Återigen i en intervju nyligen pratade Mike Tyson om hur han aldrig riktigt gjorde cannabis under sina kampdagar, men han drack mycket alkohol. Förutom det har han också berört ämnet att sluta sitt cigarettberoende, när det väl hamnat mellan hans tränings- och kamprutin. Och den legendariske boxaren har också nämnt anledningen till att det var svårt för honom att sluta med alkohol.

Mike Tyson om vanor som nästan dödade honom

I ett uppriktigt samtal med Sportredaktören Bryan SalmondTyson pratade om den blomstrande verksamheten i hans cannabislinje vid namn Tyson 2.0. Sedan frågade reportern honom också om hans användning av dessa produkter hade hjälpt honom att förbättra sig inne i boxningsringen. I det ögonblicket sa Tyson, “Men jag skulle dricka som en fisk, jag var en fullskalig alkoholist, och sedan lärde jag mig att rökningen, jag borde inte göra det här om jag bråkar. Du vet, alkoholen är laglig så du gör inget dåligt i ditt sinne utan tar livet av dig.

Så Tyson har varit ganska högljudd om sitt beroende och hur han alltid har försökt att övervinna dem. Det kommer att vara förvånande för några av fansen att veta att Tyson fortfarande anser sig vara en tillfrisknande missbrukare.

Tyson hade en uppenbarelse som ändrade hans uppfattning

I en intervju med NORE och DJ EFN på Drink Champs, erkände “Iron Mike” Tyson öppet sin pågående kamp som en “tillfrisknande drogmissbrukare och alkoholist.” Tysons kamp, ​​väldokumenterad genom åren, återspeglar en personlig resa som han aktivt försöker övervinna. I en skarp självreflektion identifierade Tyson sin aggressivitet och slutna sinne som formidabel

Genom att uttrycka en önskan att förvandlas till en “god person”, erkände den före detta universella monarken behovet av återuppfinning i efterdyningarna av olika kontroverser. Så det är svårt att säga om “The Baddest Man on the Planet” lyckas med att lämna sitt missbruk helt eller inte.

Men han gör sitt bästa för att lämna sitt förflutna till det bättre. För närvarande har Tyson också bra vägledning runt sig för att hjälpa honom att ta sig ur en sådan situation. Vad är dina tankar om detta? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär