Saturday, December 9, 2023
HemBull RidingKid Rock förstärker Bull Riding Worlds filmiska spänning när Sage Kimzey, Cooper...

Kid Rock förstärker Bull Riding Worlds filmiska spänning när Sage Kimzey, Cooper Davis och fler intar scenen

Rodeo- och tjurridningen lämnar ingen sten ovänd för att upprätthålla adrenalinkicken bland deras fandom. Medan ryttarna hittar ny mark för att driva in i branschen, är fansen ständigt intresserade av spännande och spännande presentationer av sporten. Challenger Series, Team Championships eller Unleash the Beast, PBR har alltid varit en av de rätta källorna till tjurridning under de senaste tre decennierna. Men den här gången vill rodeojätten expandera.

Unleash the Beast har varit den mest eftertraktade av rodeos i PBR-kretsen. Turnén kulminerar de bästa i fältet under hela året för att i slutändan utse de bästa i fältet. Intressant nog har PBR i år gått upp ett eller två snäpp för att leverera det bästa av den skyhöga spänningen. När publiken förbereder sig för att uppleva rodeobranschens under, står idrottare och anmärkningsvärda figurer inte heller tillbaka.

Tjurridningsmästare hänger med i spänningen

PBR avslöjade nyligen att organisationen kommer att samarbeta med musikern Kid Rock för att lansera Kid Rock’s Rock and Rodeo under 2024 PBR World Finals. Eventet sägs innebära 6 lag av olika rodeo-evenemang som går mot varandra. Men eftersom segmentet är satt till den 17:e och 18:e maj nästa år, är lagen fortfarande osäkra. På väg att slutföras, står ett förevenemang som värd för de framstående namnen i branschen den 13 december. “Jag är på samma inlägg som @Colehauser22 och KidRock,” delade Luke Branquinho på sin Instagram-berättelse med hänvisning till förevenemanget.

Luke Branquinho, som är femfaldig världsmästare i styrbrottare, kommer att ta sig till festen som arrangeras av Cole Hauser i Las Vegas. Rodeomästaren kommer vidare att få sällskap av Cooper Davis, 7-faldiga mästaren Sage Kimzey och announcer Matt West; bidra till de beslut som fattas vid evenemanget.

PBR:s omarbetade skyltfönster

Den 18:e och 19:e maj kommer PBR att vara värd för Unleash the Beast-finalen för året på AT&T stadion. Men eftersom tjurryttarna intar scenen för att avgöra den bästa, kommer de inte att vara ensamma. Enligt det nya formatet kommer 6 lag att tävla i en tävling i bracket-stil. Barrel racing, barback-ridning, sadel bronc-ridning, tie-down roping, team roping, steer wrestling och breakaway roping kommer alla att styra marken den 17:e. När tävlingarna fortsätter, kommer 30-miljoner säljare, Kid Rock att få in det roliga, rocken och energin.

“King Gus”: Rodeo-fans rörde sig som 3,26 miljarder dollar värda snabbmatsgest tänder internetfrenzy

De nämnda namnen har dock en viktig uppgift den 13:e borta från festen. Kimzey, Davis och Branquinho kommer att gå med andra för att tillkännage lagen och tränarna för tävlingen. Cole Hauser tar över House of Blues Las Vegas i Mandalay Bay den 13 december kl. 21.00. Hauser har också börjat arbeta med PBR:s varumärkeskampanj, som snart ska presenteras. Med konsekventa evenemang i rad, är rodeoentusiaster på en spännande resa.

RELATED ARTICLES

Mest populär