Wednesday, December 6, 2023
HemBoxing"Kid Has No Clue What's Coming": Inför den efterlängtade Regis Prograis-kampen skickar...

“Kid Has No Clue What’s Coming”: Inför den efterlängtade Regis Prograis-kampen skickar hans tränare ut en skrämmande varning till Devin Haney

Spänn fast säkerhetsbältena för boxningsvärlden är på väg att bevittna en av de största sammandrabbningarna som lovar att bli inget annat än elektrifierande. När klockan tickar iväg för den mycket efterlängtade sammandrabbningen mellan Titans, finns det mer än den adrenalinpumpande förväntan i luften. Tidigare, Devin Haney och Regis Prograis’ tränare var inblandade i en het kamp på sociala medier. Haney läckte några DM från Progais fitnesstränare, vilket fick ett svar fyllt av svordomar.

Dock, Evins Tobler, Regis tränare, tog det ett steg längre och skickade en benhård varning till Haney. Nyligen tog Tobler till X (tidigare Twitter), och siktade säkert på den obesegrade lättviktsmästaren. Medan Haney planerar att bli mästare i två divisioner, kan Toblers anspråk visa sig vara ett stort hinder i Haneys mål. Ta popcornen när skämten före matchen eskalerar mellan de två hörnen, spännande kampfans överallt.

Evins Tobler hävdar att Devin Haney ser bräcklig ut

Evins delade ett klipp av hans gnäll, riktat mot Haney, och skrev i bildtexten: “Skadmata ett** barn har ingen aning om vad som kommer i hans väg den 9 december.” Men i klippet var Tobler mycket mer hotfull och hävdade att Haney verkade bräcklig. “Lilla Devi ser en slags bräcklig son ut”, sa Tobler. Han fortsatte med att antyda att ens arbeta med Victor Conte inte kommer att göra någon nytta för Haney.

Dessutom hävdade Evins att Regis skulle besegra honom i den kommande fighten och sno allt Haney hade tjänat i sin karriär. “Regis kommer att ta allt du har, allt du har,” sa Evins. Han tillade också att klättring till 140 pund inte skulle hjälpa honom eftersom Regis kommer att slå ut honom. “Inte kommer att komma till 140 kommer inte hjälpa dig att undvika det här jävla… Han kommer att knulla dig. Du kommer att bli utslagen”, sa Evins.

Regis Prograis hävdar att han kommer att stoppa Haney

Om Toblers stränga varning inte antyder det självförtroende som strålar ut från Regis hörn om att vinna den kommande matchen, borde Regis eget uttalande göra det. Medan Haney går in i kampen obesegrad, är Regis på en vinstserie på fem matcher. Under hans framträdande i The Last Stand podcast med Brian Custer – Regis uttryckte sina tankar om den kommande sammandrabbningen.

“Jag stoppar honom,” sa Regis samtidigt som han föreslog att Haney inte är expert på att försvara som folk antyder. “Han är ingen defensiv mästare. Han träffas med många skott, säger Regis till Brian Custer. Senare fortsatte han med att antyda att Haney aldrig har blivit träffad av någon som han, och galar sig själv som den riktiga 140-pundaren.

Medan slagsmålskvällen kommer närmare och närmare för varje sekund som går, lägger Evins starkt formulerade budskap till Haney ett lager av intriger till den kommande kampen. Vad tror du kommer hända den 9 december? Tror du att Regis kan besegra den obesegrade Haney?

RELATED ARTICLES

Mest populär