Sunday, December 10, 2023
HemGolf"Kicked in the Face": Paige Spiranac röker mot sina manliga motsvarigheter när...

“Kicked in the Face”: Paige Spiranac röker mot sina manliga motsvarigheter när hon avslöjar golfbranschens chockerande “hyckleri”

Golfvärldens glamdrottning, Paige Spiranac, är tillbaka med ännu ett epokalt avslöjande! Influensaren har varit ganska uppriktig när det gäller problem bakom scenen, berättelser och anekdoter från proffsgolfens värld. Efter att ha separerat sin verksamhet och valt sin egen nisch inom golf, har modellen skapat rubrikerna på och av på grund av sina professionella spelningar och innehållet hon skapar, särskilt hennes podcast på Apple.

I den senaste serien av händelser har Spiranac gjort en djup bekännelse om de uppenbara fördomarna i golfvärlden – en nedslående verklighet som ofta möts av stängda dörrar – hyckleriet och bristen på sina manliga motsvarigheter.

Paige Spiranac tar upp könsfördomar och hyckleri i golfbranschen

I sin podcast “Playing a Round With Paige” gjorde den tidigare proffsgolfaren en helt ny Q&A och diskuterade vilken typ av innehåll hon skapar. Modellen pratade om företagen hon arbetar med, publiken hon vänder sig till och hur urvalsprocessen för att välja en nisch fungerar.

Medan han pratade om att konsumenterna av hennes innehåll mestadels är män, nämnde golfaren att på grund av hennes innehåll vill många företag inte arbeta med henne, vilket för henne är roligt eftersom “Jag tittar på mina manliga motsvarigheter, och jag känner som att de skapar innehåll som ibland kan vara lite mer riskabelt än mitt innehåll. Men det är annorlunda eftersom de är en kille.”

Vidare på detta tillägger Paige att hon inte vill göra det till en “könsfråga” men “hyckleriet inom golfbranschen” är skrämmande för henne ibland. 30-åringen avslutar med att säga: “Åtta år av att bli sparkad i ansiktet upprepade gånger på företag… göra en snabb bedömning av dig och inte titta på den makt jag har och den fantastiska publiken som jag har fångat, och bra att jag kan göra.”

Paige har inte varit blyg för att ta upp frågan om könsfördomar i golfbranschen. Spelaren diskuterade sina tankar om skillnaderna även förra året.

Paige Spiranacs djärva mål att omforma landskapet för kvinnor i golf

I oktober 2022 tog Paige Spiranac upp diskrimineringen av kvinnor inom golf och kallade sportvärlden “mansdominerad”. Oavsett nätmobbning och kritik som hon får, särskilt för sina klädval under evenemang, konfronterade Spiranac sina kritiker rakt på sak och hävdade att motståndet mot förändring var djupt rotat i könsfördomar. Hennes djärva hållning var en avsiktsförklaring – ett åtagande att förvandla inte bara hennes egna erfarenheter utan hela landskapet av kvinnor inom golf.

Influensern utmanade också den traditionella och icke-progressiva kulturen i sportens ledarskap och pratade sedan om att förespråka en mer inkluderande och progressiv miljö. Med varje inlägg, podcast och intervju strävar Spiranac efter att skapa medvetenhet, utmana normen och inspirera till en ny era för kvinnor inom golf – en där inkludering och framsteg är av största vikt.

RELATED ARTICLES

Mest populär