Friday, February 3, 2023
HemMMA"Khamzat förbättrade verkligen Darren Tills brottning" - när UFC 282 slutar med...

“Khamzat förbättrade verkligen Darren Tills brottning” – när UFC 282 slutar med en hemsk skada, reagerar Conor McGregors ex-lagkamrat, Marvin Vettori & MMA World på brittens förlust mot Dricus Du Plessis

Förutom att ha en mästerskapstitel och spännande action för fansen, erbjöd årets sista numrerade evenemang 2022, UFC 282: Blachowicz vs. Ankalaev, Darren Till en möjlighet att återvända till vinstkolumnen. Noterbart är att den brittiska fightern gick in i Las Vegas T-Mobile Arena den 10 december med avsikten att sätta stopp för den svåra lappen i sin MMA-karriär. Den sydafrikanske fightern, Dricus Du Plessis, stod dock i hans väg i deras ödesdigra mellanviktskamp med huvudkort.

Noterbart är att båda fighters engagerade sig i en fram och tillbaka-kamp där Du Plessis gav den #10 rankade fightern sin ytterligare förlust. Därav gjorde sydafrikanen en seger via en naken choke i den sista omgången.

Vad hände i kampen på UFC 282?

Kampen på 185 lbs med höga insatser började med att ‘The Gorilla’ satte på pressen. Men ‘Stilknocks’ tog sitt markspel direkt i kampen och försökte framgångsrikt en nedtagning. Och ytterligare hamrade Till med voluminösa och oavbrutna slag. Emellertid britten
Bjöd inte på något motstånd och såg på kanten när Du Plessis var överallt med sina slag.

Senare slutförde Plesis framgångsrikt ytterligare en nedtagning och absorberade en betydande mängd skador. Därför såg det ut som att domaren Mark Smith såg ut skulle stoppa kampen när som helst.

Därefter, efter att ha tillbringat en lång tid av omgången på mattan, vände den 29-årige fightern nedtagningen och gjorde betydande skada för att rädda några poäng.

I omgång 2 kastade en dränerad Till händer men saknade kraft i slag. De långsamma rörelserna och slagen påverkade fighterns chanser. Emellertid visade sig den sydafrikanska fighterns kämpande färdigheter återigen vara besvärliga, som också användes som defensiva verktyg. Efteråt, i de sista sekunderna av omgången, räddades Team Kaobon-representanten av klockan.

DYK DYPARE

Tills lycka tog dock slut i omgång 3 när den 28-åriga fightern återigen övergick matchen till markhamring av den brittiska fightern. Men den här gången gav Till vid 18-4-1 upp sin rygg och knackade till slut. Därmed förlänger hans senaste eländiga lopp.

Hur reagerade fansen på Tills submissionsförlust?

Darren Till är färdig man

— Brock’s Load (@_MMAMindset) 11 december 2022

Bra vinst för Du Plessis! Har mycket att ta tillbaka och förbättra från den här visningen.. kul att ha ett nytt namn i 185lb div som kommer..

Tufft L för Till.. nu 3 i rad #UFC282

— Megan Anderson (@MeganAnderson) 11 december 2022

attans #ufc282

— Stephen “Wonderboy” Thompson (@WonderboyMMA) 11 december 2022

Khamzat förbättrade verkligen Darren Tills brottning 👏🏻

— Dillon Danis (@dillondanis) 11 december 2022

Enkla pengar #ufc282

— Marvin Vettori (@MarvinVettori) 11 december 2022

Vad tycker du om den här matchen? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär