Friday, December 1, 2023
HemUfcKhamzat Chimaevs krav på Dana White angående 205 pund titelkamp mot Alex...

Khamzat Chimaevs krav på Dana White angående 205 pund titelkamp mot Alex Pereira granskas av UFC Legend – “Chimaev har reseproblem”

Den obesegrade UFC-prospekten Khamzat Chimaev var tänkt att vara den första rankade utmanaren till UFC-mästaren i mellanvikt Sean Strickland efter att ha besegrat Kamaru Usman. Detta visade sig dock inte vara fallet. Chimaev ska ha drabbats av en bruten hand efter kampen, vilket fick honom att missa titelskottet. Men nu verkar Chimaev titta på en titel från en annan viktklass.

Chimaev har nyligen ropat ut den nykrönade mästaren i lätt-tungvikt, Alex Pereira, på X (tidigare Twitter). Chimaev, i tweeten, taggade Dana White och skrev: “Låt mig avsluta honom”. Tweeten gjorde MMA-världen förvirrad över varför “Borz” skulle utmana “Poatan”, som är en vikt större än där han brukar slåss. Den tidigare UFC-fightern Chael Sonnen var en av dem. Här är vad han hade att säga om uppropet.

Chael Sonnen blev förvirrad av Chimaevs upprop till Pereira

Khamzat Chimaev är notoriskt känd för att ropa ut nästan vem som helst han vill. Hans utrop av Pereira var inte annorlunda. Chael Sonnen, precis som vi alla, blev förvirrad efter Chimaevs tweet. Sonnen laddade upp en video som adresserade tweeten på sin YouTube-kanal.

I videon säger Sonnen, “Vi fick inte säkra ord till oss att Chimaev, om han skulle slå Kamaru Usman kommer att bli nummer 1-utmanaren och slåss mot Sean Strickland.” “Det hände inte, Strickland fick en snabb vändning, han kommer att gå med Du Plessis”

Sonnen tog sedan upp skaderyktena och sa: “Det finns rykten om att Chimaev hade brutit sin hand i kampen med Kamaru Usman och därför inte kan fortsätta. Ingen av dessa bekräftades. Ingen har faktiskt den informationen”. Han tog sedan upp ett andra rykte genom att säga: “Det finns andra rykten om att Chimaev har restriktioner för resor. Inget av det skulle förändras och bli en ny information”.

Chimaev är absolut en fighter som fibbar. Att “Borz” ropade “Poatan” kunde bara betyda en sak. Och det vill säga, han tror att han kan slå Pereira. Men ingen av oss kunde garantera vad tjetjenerna har i åtanke.

Uppdatering om skadan på Khamzat Chimaev

Efter slagsmålet med Kamaru Usman rapporterades Chimaev ha drabbats av en bruten hand. Däremot hade Chimaevs manager sagt till ESPN att “Borz” hade drabbats av ett ligament och inte en bruten hand. Han sa att även om Chimaev inte behöver opereras för tillfället, så måste han fortfarande ha en tandställning i minst 4 veckor.

Chimaevs skada verkar vara orsaken till att den obesegrade mellanvikten inte tog titelkampen mot Strickland. Det känns som att ingenting kan vara säkert för Khamzat Chimaev förrän vi vet resultatet av Dricus Du Plessis och Sean Strickland.

Vad tror ni skulle bli nästa för Khamzat Chimaev? Kommer han att slåss mot vinnaren av Sean Strickland och Dricus Du Plessis? eller skulle han behöva vinna ett par matcher till för att vinna en titel igen? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär