Tuesday, February 27, 2024
HemUfcKhamzat Chimaev Påminnelse för Dana White Post UFC 297 har fansen delat;...

Khamzat Chimaev Påminnelse för Dana White Post UFC 297 har fansen delat; Kan vara med i UFC 300-kampen om MW-titeln – “Chimaev kommer till Sub Sean Strickland”

Mellanviktsdivisionen går igenom en metamorfos, och resultatet av Sean Stricklands titelmatch mot Dricus Du Plessis är nyckeln till divisionens öde. Även om Strickland säkrar en vinst mot Du Plessis, kommer han att ha Khamzat Chimaev som väntar med häpen andedräkt, redo att ta bort titeln.

Amerikas favoritvideo idag

Dana White lovade inledningsvis ett titelskott för Chimaev efter att ha besegrat Kamaru Usman. Men på grund av en kombination av immunitetsbekymmer och skador var “Borz” tvungen att gå bort från titelscenen. Nu när han är tillbaka, tävlar han självsäkert om det sedan länge utlovade titelskottet. Mellanviktsutmanaren utfärdade en varning till Strickland och varnade honom för svåra konsekvenser.

Khamzat Chimaev påminner Dana White om sitt löfte

För att ta dig ner i minneslandet: Dana White hade försäkrat “Borz” ett titelskott efter sin seger på UFC 294, men oförutsedda omständigheter tvingade honom att gå tillbaka från möjligheten. Sean Strickland och Dricus Du Plessis förbereder sig för en showdown för att ta mellanviktsguldet. Men 29-åringen gjorde ett djärvt uttalande genom att deklarera att han är på jakt efter att beslagta den själv.

Medan han hade ett samtal med media, hävdade Chimaev att Strickland borde vara försiktig med sina handlingar eftersom han snart kommer för att få tag på mellanviktstiteln. “(Sean Strickland) måste vara rädd. Jag kommer för honom. Om han vinner mot (Dricus du Plessis) så kommer vi att slåss, 100 procent borde vara det. De lovade mig den kampen. Nu ska vi vänta (för att se) vem som vinner den kampen och ta bältet.” sa Chimaev.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av MMA Fighting (@mmafighting)

MMA-fightern var frånvarande från oktagonen under en längre period, och det avslöjades att han hade brottats med en hudinfektion och en handskada. Detta höll honom borta från handling. Nu när han har kommit tillbaka pressar Chimaev på för att få en titel. Men fansen har olika åsikter om Chimaevs jakt på titeln.͏

Fansen ger blandade svar på Chimaevs varning till Strickland

Så fort Chimaevs uttalande om titelbilden gick viralt gick fansen till internet för att uttrycka sin åsikt. Några av kommentarerna från fansen är följande:-

Ett fan påminde den unge fightern om att hans vinst mot Kamaru Usman kanske inte anses vara värdig ett titelskott.

Älskar khamzat men oavgjort mot en ww är inte en titel värdig chans

Ett annat fan hävdade att han var trött på Chimaevs ständiga uppmaning till titeln.

Jag är trött på att khamzat tror att han förtjänar en titel efter en skakig vinst mot en ww

Dessutom hävdade ett fan att Strickland är den sista personen som skulle vara rädd för att möta en motståndare oavsett vad som helst.

Strickland är förmodligen den sista personen på mw som är rädd för att slåss mot khamzat, även om han vet att han kommer att bli utrotad

Dessutom tog ett fan till slut Chimaevs parti. Fansen hävdade att “Borz” skulle sätta Strickland i en submission i den allra första omgången.

Chimaev kommer att underföra Sean Strickland i Rd 1, bror blev nedslagen av ett jävla övergrepp.

Ett annat fan påminde Chimaev om att hans senaste två framträdande matcher var mot welterviktare och att be om titeln i mellanvikt baserat på det är lite motbjudande.

Du vann 2 rån mot weltervikter med kort varsel och du vill ha en mellanviktstitel

Ett av fansen hävdade att om Dricus Du Plessis får tag på mellanviktsguldet, då skulle han vilja låsa horn mot Israel Adesanya.

Om ddp vinner vill han ha izzy

Sist men inte minst hävdade ett fan att Gilbert Burns och Usman avslöjade Chimaevs brister och att han skulle lugna sig innan han tog några hårda beslut.

Lätt khamzat brännskador och usman slag exponerade dig. Ditt tak är inte så högt som vi trodde. Att fejka en handske mot Holland var jävligt halt. Du inte det kompis.

Att döma av fansens reaktioner är de förvirrade av Chimaevs krav på titeln eftersom han ännu inte har ställts inför någon framstående mellanvikt i divisionen. Hur som helst, vad tycker du om Khamzat Chimaevs uppmaning till mästaren i mellanvikt?

RELATED ARTICLES

Mest populär