Saturday, January 28, 2023
HemMMAKhabibs manager tar ett stort steg mot UFC 282-domaren Doug Crosby för...

Khabibs manager tar ett stort steg mot UFC 282-domaren Doug Crosby för att “förstöra sporten” med Paddy Pimblett och Magomed Ankalaevs beslut

UFC 282 fick en bra start med några enastående slagsmål innan det övergick till en kontroversiell affär. Co-main och main card matcherna av årets sista pay-per-view-evenemang väckte debatt på grund av deras motstridiga resultat. Och evenemangets domare hålls ansvariga för de orättvisa resultaten av båda matcherna. Faktiskt, Ali Abdelazizen välkänd MMA-chef, har krävt strikta åtgärder för Doug Crosbyen av evenemangets domare.

Abdelaziz gick till protokollet genom att hävda det Crosby “förstörde sporten” som domare och uppmanade enighet att vidta avgörande åtgärder mot honom.

Ali Abdelaziz kräver en bojkott av Doug Crosby

Ali Abdelaziz har en lång koppling till UFC, eftersom han hanterar UFC-personligheter som Khabib Nurmagomedov, Justin Gaethje, Kamaru Usman och mer. Dessutom verkar resultaten av UFC 282 ha upprört honom inte mindre än alla andra UFC-fans.

Domarna av Paddy Pimblett vinna över Jared Gordon och Blachowicz mot. Ankalayev, vilket resulterade i oavgjort, gjorde UFC-gemenskapen oerhört besviken. Efter händelsen, Abdelaziz tog det till Twitter för att uttrycka sina tankar om det och krävde en bojkott mot Doug Crosby för att han “förstörde sporten”.

Jag kommer att be alla kommissioner där ute att inte ha Douglas Crosby som domare, och jag skulle vilja ha stöd från alla befordran, den här killen förstör livet för människor och förstör sporten nog att vi måste stå tillsammans i detta ämne @bokamotoESPN @JohnMorgan_MMA

– Ali Abdelaziz (@AliAbdelaziz00) 11 december 2022

Abdelaziz skrev, “Jag kommer att be alla kommissioner där ute att inte ha Douglas Crosby som domare, och jag skulle vilja ha stöd från alla befordringar som den här killen förstör livet för människor och förstör sporten nog att vi måste stå tillsammans om detta ämne @bokamotoESPN @JohnMorgan_MMA” tillsammans med att nämna John Morganvärd för “The MMA Road Show” och ESPN-reporter Brett Okomata.

Doug Crosby har varit under eld från fans och till och med ett fåtal MMA-personligheter för att ha lagt ut orättvisa resultat för slagsmålen på UFC 282.

Inget hat mot Paddy Pimblett

Trots hans kritik av domarna och domaren, Doug Crosby, Ali Abdelazizhävdade Paddy Pimblett är inte på sin dåliga sida. Som svar på hans tweet där han kritiserade Crosby, en supporter ropade ut Pimblett. Svar till användaren, Abdelaziz uppgav att domarna som ska skyllas, inte “The Baddy”.

Jag har inga problem med barnet. Jag tror att domarna lurar på det här. https://t.co/RSVpCqvypY

– Ali Abdelaziz (@AliAbdelaziz00) 12 december 2022

MMA-chefen skrev: “Jag har inga problem med barnet. Jag tror att domarna skruvar på det här.” eftersom han anser att domarna är ensamma ansvariga för detta bakslag.

Vad tycker du om bedömningen av UFC 282? Och i vilken utsträckning håller du med Ali Abdelaziz? Berätta för oss i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär