Wednesday, February 28, 2024
HemUfcKhabibs kusin Umar Nurmagomedov erkänner att han har "sorg" när Dana White...

Khabibs kusin Umar Nurmagomedov erkänner att han har “sorg” när Dana White och UFC misslyckas med att slutföra sin kamp – “Spendera livet på gymmet”

Umar Nurmagomedov har ännu inte gjort ett år i UFC och är redan frustrerad. “Young Eagle” har för närvarande rekordet 16-0-0 i sin karriär men väntar desperat på hans nästa kamp. I ett X-inlägg nyligen delade Nurmagomedov sina känslor efter att UFC misslyckades med att sätta upp sin nästa kamp.

Dagestani-fightern gjorde sin UFC-debut mot Sergey Morozov i januari 2021 och vann kampen via en bakre naken choke. Medan den 14-rankade bantamvikten har imponerat på alla med sina fightingfärdigheter, väntar han fortfarande på sin nästa fight.

Umar Nurmagomedov har ännu inte tävlat efter en imponerande start

“Young Eagle” kan ha börjat sin UFC-karriär med en skräll men har inte deltagit i någon kamp under föregående år. Trots att han skulle möta Cory Sandhagen i augusti, blev matchen inställd efter att Dagestani-fightern ådrog sig en axelskada. Hans inaktivitet från Octagon har resulterat i frustration, och bantamviktskämpen använde sitt X-konto för att dela sina känslor.

Sorg
Bara att spendera livet på gymmet
Väntar på några belöningar

Om någon kropp vill slåss
Jag är på samma nummer

— Umar Nurmagomedov (@UNmgdv) 19 januari 2024

I en nyligen tweet delade Nurmagomedov: “Sorgen att bara spendera livet på gymmet och förväntar sig några belöningar. Om någon vill slåss. Jag är på samma nummer”

Bantamviktsfightern sågs senast inne i Octagon på UFC Fight Night: Strickland vs Imavov. Han mötte Raoni Barcelos och dominerade kampen och säkrade en vinst via knockout i den första ronden. ‘Young Eagle’ har imponerat på alla med sina senaste framträdanden, och det ska bli intressant att se vem fightern möter härnäst.

Vem har Umar Nurmagomedov besegrat i sin UFC-karriär?

Umar Nurmagomedov har för närvarande samlat på sig ett rekord på 4-0 under en mycket kort UFC-karriär. Dagestani-fightern har alltid varit en högt rankad prospekt, långt före sin debut i UFC. Med samma släktskap med Khabib Nurmagomedov har många jämfört bantamviktsfightern med UFC-legenden, och hans smeknamn antyder också detsamma. Combat Sambo-experten vann inte bara sin debutkamp utan besegrade också veteranfighters, Brian Kelleher och Nate Maness.

Före sin Octagon-debut kämpade han i högprofilerade MMA-kampanjer inklusive PFL och Fight Nights Global. Han har också vunnit ett bälte vid Gorilla Fighting Championship, samma mästerskap som Khabib Nurmagomedov köpte och döpte om det till Eagle Fighting Championship. Medan fightern ivrigt väntar på sin nästa kamp, ​​vem kommer han att möta härnäst? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Läs mer: UFC-uppdatering: Alex Pereira hävdar att “Allt är sorterat” för hans nästa kamp; Lovar tillkännagivande snart

Inlägget Khabibs kusin Umar Nurmagomedov erkänner att han har “Sedness” när Dana White och UFC misslyckas med att slutföra sin kamp – “Spending Life in the Gym” dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär