Tuesday, February 27, 2024
HemNASCARKevin Harvick väljer sin sida som Ford och Toyota överträffar Chevrolet genom...

Kevin Harvick väljer sin sida som Ford och Toyota överträffar Chevrolet genom att debutera deras nya mönster för säsongen 2024

NASCAR lågsäsong är igång, och teamen testar sina bilar i etapper för den kommande säsongen. Mitt i förberedelserna behåller Chevrolet samma paket, dock har Ford och Toyota kommit med nya modeller för säsongen 2024.

Amerikas favoritvideo idag

Ford Mustang Dark Horse och Toyota Camry XSE sattes för rigorösa tester under två dagar i sträck på Phoenix Raceway. Efter att ha sett prestandan hos båda bilarna vid testsessionen, har nyligen pensionerade NASCAR-föraren Kevin Harvick gett sin dom om “vem som kommer att kunna driva bättre.”

Kevin Harvick avslöjar sitt val för 2024 års NASCAR Cup Series-lopp

Ända sedan tillverkarna avslöjade de nya bilarna för NASCAR-communityt har ett brett spektrum av svar kommit in. Medan vissa öppet har gynnat eller kallat ut designen och koncepten, har andra gått in i de minsta detaljerna och försökt att kritiskt analysera hur bilarna skulle prestera.

Mitt i alla diskussioner och debatter kring nya Ford Mustang och Toyota Camry delade NASCAR-reportern Bob Pockrass en bild på X av Richard Petty Motorsports-föraren Erik Jones #43-bil och skrev: “En titt på den nya Ford, Toyota-karosser som debuterade vid Phoenix-testet”, varefter Kevin Harvick avslöjade sitt val för 2024 års Cup-serie.

Kevin Harvick uttryckte sin benägenhet till den japanska biltillverkarens maskin framför den amerikanska, retweettede Bobs inlägg och svarade: “Det ser ut som att Toyota kommer att kunna köra bättre på en speedway.”

Mustang Dark Horse och Camry XSE har testats och kommer att trimmas för optimal prestanda på NASCAR-ovaler och vägbanor. Chevrolet är dock den enda tillverkaren som lämnats efter, och det väcker oro från samhället.

Chevrolets stagnation väcker oro i samhället

För några månader sedan i maj meddelade Chevrolet att de inte skulle fortsätta med Camaro, och avslöjade att den sjätte och sista generationen av bilen kommer att lämnas från löpande band i januari 2024. Som rapporterats av Forbes, Scott Bell, Vice President för Global Chevrolet, påpekade att de inte kommer med en ny bil just nu, men försäkrade också att Camaros berättelse inom motorsportssfären är långt ifrån över.

Ett fan tittade på Camaros framträdande när han draftade spår och skrev: “Det var min tanke – Camaros är skruvade när de draftar spår..”

Ett annat fan uttryckte att på grund av bristen på incitament för att producera mer väglagliga Camaro ZL1, avslöjade företaget inte något nytt och kommenterade, “@TeamChevy kommer att bli kvar … de kör en bil som de inte kommer att åka att göra längre…”

Medan Ford och Toyota rustar upp och lämnar ingen sten ovänd för att dominera den kommande säsongen, har Chevrolet, på grund av bristande incitament, intagit en stillastående hållning mot fordonsuppgraderingen som kan ge en total vändning i 2024 års resultat jämfört med den här säsongens tvåa fläck.

RELATED ARTICLES

Mest populär