Saturday, December 9, 2023
HemNewsKevin Harvick har ett episkt svar med fyra ord när han går...

Kevin Harvick har ett episkt svar med fyra ord när han går in i Hendrick Motorsports-stjärnan Kyle Larsons territorium

Det råder knappast någon tvekan om att Kevin Harvick är en av de bästa NASCAR-förarna där ute. Med den typ av toppar och dalar han har sett under hela sin karriär, finns det bara lite som “de närmare” inte kan göra. Men till synes kanske “Happy Harvick” inte är så nöjd med att byta spår. Speciellt när det gäller att byta asfalt med smuts!

I dirtracing-banan har Hendrick Motorsports-föraren Kyle Larson etablerat sig som en av de skickligaste förarna på banan. Faktum är att hans entusiasm för sporten tvingade honom att vara värd för ett stort Dirt Late Model-lopp i april 2022. Och nu, efter år av deltagande i Chilli Bowl, gör Larson sitt första framträdande i Rio Grande Waste Services Wild West Shootout i januari 2023.

Och mitt i allt måste Kevin Harvick-fans veta om de kommer att se sin favoritförare på grusbanan. Nyligen frågade ett NASCAR-fan på Twitter om Kevin Harvick någonsin kommer att överväga att doppa tån i dirt racing. Och för att låta sina fans ta del av sina racingplaner, svarade Harvick på tweeten.

Bristol. Annars tittar jag. https://t.co/kI1nhS2UOA

— Kevin Harvick (@KevinHarvick) 1 december 2022

DYK DYPARE

Detta kan komma som en överraskning för många efter Kevin Harvicks offentliga utbrott på Bristol Dirt tidigare i år. Harvick kallade det det mest “osäkra” och diskuterade de problem han mötte på banan.

Kevin Harvick och de “osäkra” banförhållandena i Bristol

Tidigare under 2018 öppnade Kevin Harvick upp om sin olycka på banan som avslutade hans lopp på Bristol Dirt. Han avslöjade, “Jag kan inte se bra ändå. När jag måste försöka ta reda på vart du är på väg genom de två däckspåren som går ner direkt, det är nytt för mig.”

Han tillade, “Det är det mest osäkra jag någonsin gjort i en racerbil av mycket. Jag släppte och killen bakom mig slog mig vidöppen för han såg mig aldrig.” Upprörd över banförhållandena tog Harvick en grävning vid banförberedelserna.

Tidigare i april i år stod Harvick återigen inför en liknande situation. Besviken över banförhållandena sa Harvick: “Det första jag kan säga er att vi gjorde ett fruktansvärt jobb med att förbereda banan. Full av lera och det fanns ingen här för att packa banan, så vi ser alla ut som ett gäng bozos som kommer in i gropen eftersom vi inte vet hur vi ska förbereda banan.”

RELATED ARTICLES

Mest populär