Monday, December 4, 2023
HemNASCARKevin Harvick avslöjar yrke efter pensionering och lämnar Dale Earnhardt Jrs käke...

Kevin Harvick avslöjar yrke efter pensionering och lämnar Dale Earnhardt Jrs käke tappad

Kevin Harvick behöver inte dyka upp på sitt dagliga jobb längre. Äntligen kan han få tid för sig själv, utan att behöva oroa sig för det slit som pågår inför varje veckas lopp. Tja, även om det är bra för honom eftersom han redan har haft en lång och lysande karriär som sträcker sig över två decennier, har det också sina baksidor.

Det kan göra honom lat och utsättas för saker att göra. Visst skulle han kunna tävla då och då, men den klådan kommer kanske inte att avta bara genom att göra det. En FOX Sports reporter låter som en fantastisk möjlighet, men det skulle förmodligen inte vara tillräckligt för att kittla föraren i denna legendariska speedster. Intressant nog verkar Harvick ha fäst ögonen på något annat som till och med överraskade Hall of Famer Dale Earnhardt Jr.

Kevin Harvick ger sig ut för att hitta sin saknade pjäs

Med 23 års körning i NASCARs toppklassiga racingserie och en Hall of Fame-värdig karriär har Kevin Harvick gjort allt. Men vad härnäst? En man av hans kaliber och expertis kan göra mer än att bara analysera lopp eller kommentera bråk på banan. Därför flyttar #4-sensationen nu banan för hans intresse från att vara förare till den arbetslinje som går bakom en förare som kör sin maskin varje vecka.

När gardinerna för det senaste avsnittet av Dale Jr Download skildes åt, hörde den 15 gånger mest populära föraren något som han inte förväntade sig att höra från Harvick. Han sa att han var särskilt fascinerad av jobbet som konsult för ett team. Dale Earnhardt Jr. utbrast: “Verkligen?!”

47-åringen nickade. När det pratas om vad som händer i NASCAR-världen eller utvecklingen av förarna och bilarna, kan det göra en före detta förare olycklig över att inte kunna uppleva det från första hand. Tyvärr är detta den saknade biten för Kevin Harvick. Men den goda nyheten är att han letar efter den biten i butiken.

“Det är något med att gå runt i butiken och gå in i upphängningsrummet eller teknikmötet eller vad det nu är eller att hjälpa sin förare,” sa Harvick. “Så, den delen är intressant för mig; bara för att se om det finns något där ute som passar bra med det jag gör…”

“Jag gillar verkligen… människorna och delarna och bitarna och politiken och allt som hör med den tävlingen”, tillade han.

En FOX-analytiker och konsult för ett tävlingsteam. Låter definitivt som början på något stort. Det är dock inte det enda som Kevin Harvick planerar att göra med sitt pensionerade liv.

SHR-pensionären belyser sina framtidsplaner inom motorsporten

En hel säsong av NASCAR Cup Series är verkligen en tröttsam affär att gå igenom. Att hålla sig borta från sin familj och hela tiden resa och ställa upp så mycket på linjen är svårt för förarna. Det behöver inte sägas att det är svårt för familjerna också.

Kevin Harvicks son Keelan är bara 11 år gammal, men han är redo att göra sig ett namn i motorsportvärlden. Enligt Citrus County Chronicle sa gokart-underbarnet #62 Hunt Brothers Pizza att han vill göra ett namn i F-1, med tanke på namnet som hans pappa redan har gjort i NASCAR. Kevin Harvick har dock kunnat se sin son tävla två gånger fram till nu, i Europa. Nu är det dags för honom att satsa mer tid på att vara tränare för sin son.

Dale Earnhardt Jr avslöjar hur NASCAR rånade honom på ett mästerskap 2014

Som rapporterats av Forbes utbrast Kevin Harvick, “Att kunna spendera mer tid med sin racing och se Piper göra vad hon vill göra och inte låta min fru titta på mig med det onda ögat när hon reser för att se Keelan race.”

“Jag vill ha flexibilitet i mitt schema för att spendera mer tid med dem alla. De är vid en avgörande punkt i sina liv där de behöver båda sina föräldrar för att vara en del av det så mycket som möjligt. Att komma ur tävlingssidan ger mig en viss flexibilitet i mitt schema, tillade han. Dessutom är Kevin Harvick också en av de nya ägarna tillsammans med sådana som Dale Earnhardt Jr., Justin Marks och Jeff Burton.

RELATED ARTICLES

Mest populär