Tuesday, February 27, 2024
HemSoccerKevin de Bruyne återvänder till träning med Manchester City: Kommer han att...

Kevin de Bruyne återvänder till träning med Manchester City: Kommer han att spela mot Urawa Red Diamonds i FIFA Club World Cup?

Manchester Citys form har fått en törn, särskilt i Premier League. De har bara vunnit en match på de senaste fem matcherna eftersom de hoppas kunna behålla titeln. Detta har lett till att fansen har bett om en snabb återkomst av kaptenen Kevin De Bruyne. Det ser ut som att bönerna har blivit besvarade. Den belgiske playmakern har återvänt till träningen. Frågor kvarstår dock om hans deltagande mot Urawa Red Diamonds.

Amerikas favoritvideo idag

Klubben kommer att hoppas att det nu inte blir något avbrott i hans återkomst. Pep Guardiola hoppas också att han är den saknade biten för truppen när de letar efter inspiration i sin Premier League-titelutmaning.

Manchester Citys fantastiska kapten återvänder till träningen inför FIFA World Cup-drabbningen

Det här ser ut att vara ett tidigt julmirakel för Manchester City-fansen. Deras fantastiska kapten De Bruyne var på bild när de tränade med laget inför deras FIFA Club World Cup-match mot Urawa Red Diamonds. Det kommer efter rapporter om att han tränat ensam på gräs de senaste dagarna. Detta tyder på att belgaren är nära att återvända. Frågan kvarstår dock om 32-åringen är helt redo att återgå till handling.

Pep Guardiola är medveten om att den belgiske playmakern är på väg tillbaka från sin långvariga hamstring. Skadan har hållit honom utanför från början av säsongen. Därför kommer stadens chef definitivt inte att ta risken. Men det finns en utomstående chans att Kevin De Bruyne kommer att spela i matchen mot Urawa Red Diamonds. Det beror på att han har blivit utsedd i truppen till FIFA Club World Cup.

Nu i Saudiarabien, Kevin De Bruynes hem plundrades av inbrottstjuvar; Hustru Michele Lacroix & Kids Safe

Manchester City kommer att hoppas att han slipper skadeproblem under FIFA Club World Cup. Men City-fansen kommer säkert att titta på kommande matcher, belgaren kan hjälpa laget.

Kevin De Bruyne kan ändra Premier League-titeln ensam på sin förmåga

Pep Guardiola har sitt ena öga på de kommande Premier League-matcherna efter den prestigefyllda turneringen. Det är här Kevin De Bruyne kunde vinna laget Premier League-titeln. Detta beror på att klubben har matcher på gång, de borde vinna. Men de kommer att behöva stjärnmittfältarens extraordinära passningsförmåga för att öppna upp försvar av dessa lag.

Manchester City kommer att ha matcher mot Burnley, Everton, Bournemouth och Sheffield United. Dessa lag kämpar för säkerheten för tillfället. Därför borde Pep Guardiola se till att vinna matcherna oavsett vad. De enda tuffa matcherna är mot Chelsea, Newcastle United och Brentford. Magpies har ett lysande rekord på hemmaplan, Brentford har vunnit sina två senaste matcher mot City. Blues är en farlig klubb på sin dag.

Det stora beslutet ligger nu hos Pep om hans De Bruynes klubb-VM-framträdande. Kommer mittfältaren att spela i turneringen? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär