Sunday, December 10, 2023
HemSurfingKelly Slater, som hämtade inspiration från Tiger Woods, avslöjade en gång hur...

Kelly Slater, som hämtade inspiration från Tiger Woods, avslöjade en gång hur regelbundna samtal med sina golfkompisar hjälpte honom

Sportsmanship involverar de djupa banden som delas mellan olika idrottare. Det spelar ingen roll om de tillhör samma sport eller inte. Sådana vänskaper förstärker idrottsområdet. Den legendariska surfaren Kelly Slater pratade en gång om sin vänskap med andra idrottare inom golf och andra sporter. Även om sådana crossovers verkar kusliga för fansen, är idrottare ofta närmare än man kan tro.

I en intervju med tidningen Tracks öppnade den legendariske surfaren upp om sin vänskap med andra golfspelare och Ryder cup-mästare. Han avslöjade deras inverkan på hans liv och hur han höll kontakten med dem. Medan Slater styr vågorna, älskade han ofta att ägna sig åt några golfsessioner.

Kelly Slaters ärliga bekännelse om golf

Surflegenden är en passionerad golfspelare och spelar ofta flera rundor under året. Han älskar utmaningen som spelet för med sig. Även om spelet kan verka milsvida från surf, njuter Slater fortfarande av det för vad det tillför. Ikonen har fått många vänner inom golfbröderskapet genom åren. Även om han kanske inte alltid kan träffa och interagera med dem, uttryckte han sin tacksamhet mot dem.

Surfaren deltog en gång till och med i Ryder Cups kändisgolfmatch. Slater berättade om hur han skulle se till att se golfmatcher, även om han inte fick spela lika mycket. Eftersom han har goda vänner i golfbröderskapet avslöjade han hur han skulle uppmuntra och gratulera dem till deras prestationer. I en hjärtevärmande bekännelse utbrast han, “Det är roligt att vara runt människor som är på toppen av världar som du älskar, aktiviteter du gillar.”

DYK DYPARE

Slaters tycke är inte begränsad till bara golf. Medan han har pratat om hur legenden Tiger Woods inspirerade honom, nämnde surfaren sin kärlek till sporter som involverade en kamp mellan individer – som MMA och Jiujitsu. Därför är det inte förvånande att surflegenden fick vänner även i MMA- och Jiujitsu-världen.

Slaters kärlek till golf utvecklades gradvis. Trots att han började spela vid 23 års ålder, kunde han inte knäcka koden direkt. Men efter några perfekta träffar på slumpmässigt sätt fick han självförtroende och fastnade. Nu är surfaren och spelet oskiljaktiga.

RELATED ARTICLES

Mest populär