Saturday, December 2, 2023
HemSurfingKelly Slater och Tom Brady är i samma båt och inte bara...

Kelly Slater och Tom Brady är i samma båt och inte bara på grund av Gisele Bündchen

När det kommer till sina respektive sporter är Kelly Slater och Tom Brady på toppen av sitt spel. De behöver ingen introduktion, eftersom den legendariske surfaren och NFL-spelaren har många likheter trots att han kommer från parallella sporter. Båda delar ett unikt kamratskap. De har till och med dejtat samma supermodell, Gisele Bündchen, men det finns ingen fiendskap mellan dem. De är varandras bästa vänner.

För några månader sedan antydde Kelly Slater att han skulle gå i pension. Det var också strax efter hans vinst i Hawaii-evenemanget, Billabong Pro Pipeline. Det kan vara en slump, men NFL-legenden Tom Brady tillkännagav också officiellt att han går i pension samtidigt.

Pensionering är helt enkelt inte för Kelly Slater

Den legendariske surfaren hade en sprängning när han lade till ytterligare en prestation till sitt namn efter 11 World Surf League-titlar och 55 eventtitlar. Hans vinst var stor, men var det också sista gången han sågs i vågorna?

“Det skulle vara intressant om det hände under samma vecka,” tillade Slater, “Vi får se hur det går. Jag funderar på om jag slutar nu eller om jag verkligen har tråkigt det här året, vilket i mina ögon verkligen skulle vara för fansen och säga hejdå till alla efter alla år av stöd de gett mig.”

När han förbereder sig för att gå i pension kommer den professionella surfaren att sakna sina fans och vågorna. Slater kände sig själv, och han var också medveten om att Brady också har gått i pension efter en betydande NFL-karriär. Det var bara en sak som Slater var mer orolig över.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av World Surf League (@wsl)

“Alla som går i pension från att surfa surfar bara mer”, sa Slater. Slater har inga problem efter pensioneringen. Men det kommer bara att dra honom till att älska och sakna sporten mer än något annat. Det är bara det att han är för förtjust i att surfa.

Det är precis som Brady, som gick i pension i februari och precis drog tillbaka uttalandet i april. Båda getterna är helt enkelt inte säkra på när de ska ta en permanent paus från sporterna de älskar.

Kärleken till sporten

Både Kelly Slater och Tom Brady har försökt dra sig tillbaka från surfing respektive NFL. Men det har aldrig fungerat eftersom båda legenderna är hängivna sina respektive sporter.

Brady gick i pension endast i 40 dagar; detsamma gäller Slater, som bara inte backar. Slater är i 50-årsåldern men har fortfarande varit dominerande över surfvågorna. Tom Brady har också kommit tillbaka ännu starkare efter sitt uppehåll, och hans kärlek till sporten har vuxit mer än någonsin. Synergin med att de älskar sporterna de spelar är på en annan nivå. I jämförelse med en genomsnittlig idrottare är deras engagemang ganska hög. GETER på riktigt!

Vad tycker du om vänskapen som Kelly Slater och Tom Brady har? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär