Saturday, January 28, 2023
HemSurfingKelly Slater hånar Haters som 50-årig F1-veteran passerar mållinjen som en mästare...

Kelly Slater hånar Haters som 50-årig F1-veteran passerar mållinjen som en mästare “i en ung mans sport”

Den tidigare F1-åkaren Rubens Barrichello har chockat racinggemenskapen med sin senaste titelvinst i Stock Car Pro Series i söndags. En av hans fans och välkända surfare, Kelly Slater, gratulerade honom till hans välförtjänta seger. 50-åriga Kelly Slater var stolt över att se Rubens lyfta den välrenommerade titeln som också är i samma ålder.

Han tog till sin Instagram-berättelse med en speciell önskan till den före detta F1-åkaren. Rubens gick med i Brazilian Stock Car Pro Series 2013. Han drog sig tillbaka från Formel 1 2011 efter att ha tävlat i sitt sista lopp i det brasilianska Grand Prix 2011 där han slutade 14:a.

Kelly Slater gratulerade Barrichello för att han vann i “en ung mans sport”

Barrichello hade en strålande Formel 1-karriär från 1993 till 2011. Senare, när han gick med i Stock Car Series, tog han sin första seger 2014. Slutligen, efter åtta år, uppnådde 50-åringen sin andra seger i serien, bevisar att ålder bara är en siffra. Så fort han vann titeln, den 11-faldiga världsmästaren surfare, Kelly Slater firade Rubens prestation genom att gratulera honom på Instagram. Han postade en berättelse med ett speciellt meddelande till honom som löd:

“Otrolig vinst i en “ung mans” sport. Grattis @rubarrichello!”

Barrichello säkrade sin andra vinst efter att ha tävlat mot den trefaldige mästaren Daniel Serra och 2021 års mästare Gabriel Casagrande. Det var en hals-mot-hals-kamp mellan de tre. I början av loppet startade Barrichello långsamt bredvid Serra och Casagrande. Han blev dock snurrad vid ett avgörande ögonblick, efter att ha rört vid Serra. På grund av kampen mellan Serra och Barrichello kom Casagrande i kläm.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Rubens Barrichello 1️⃣1️⃣1️⃣ (@rubarrichello)

Senare återhämtade Casagrande sig genom att slå Serra, vilket avslutade hans chanser att vinna titeln. Så småningom diskvalificerades den trefaldige mästaren för sina handlingar. Det säkerställde att Barrichello skulle ta hem titeln. Efter att ha vunnit titeln för andra gången uttryckte han sin lycka genom att säga:

“Jag är så glad. Vi bröt ett tabu på Interlagos och jag måste bara tacka alla som hejade på mig. Jag visste inte att det fanns så mycket folk.”

DYK DYPARE

Barrichello har varit ganska passionerad när det gäller racing även efter att han drog sig tillbaka från Formel 1 2011. Det var en välförtjänt seger för honom, som lyfte hans självförtroende.

Rubens Barrichellos F1-karriär

Rubens Barrichello var involverad i racing från en ung ålder. Han var 19 när han gick med på den högsta nivån inom Formel 1-racing. Under hela sin karriär har 50-åringen samarbetat med team som Jordan, Stewart, Ferrari, Honda, Brawn och Williams.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Rubens Barrichello 1️⃣1️⃣1️⃣ (@rubarrichello)

Han gjorde sin debut i Formel 1 i Sydafrikas Grand Prix 1993. Barichello tog sin första vinst i tyska Grand Prix 2000. Under hela sin karriär har han upplevt anmärkningsvärda toppar och dalar som fortsätter att inspirera honom även idag.

ady

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär