Wednesday, February 21, 2024
HemBoxingKeith Thurman varnar Tim Tszyu och raserar haters på sitt sätt

Keith Thurman varnar Tim Tszyu och raserar haters på sitt sätt

Efter hans sista kamp mot Mario Barrios år 2022, Keith Thurman kommer äntligen tillbaka mot den nuvarande WBO Super-welterviktsmästaren Tim Tszyu nu i mars. Medan Thurman har 30-1-0, har Tszyu för närvarande 24-0-0. Dessutom, eftersom Tim är sex år yngre än “One Time” tror flera fans att den australiensiske boxaren kommer att ha en fördel mot Keith.

På den noten, vid den senaste presskonferensen av Keith Thurman vs. Tim Tszyu, förklarade “One Time” med tillförsikt att han skulle bevisa att hans tvivlare hade fel. Och med en enorm tro på sina färdigheter lovade 35-åringen att straffa sin obesegrade motståndare, Tim.

Keith Thurman lovar att sätta Tim Tszyu “under”

Efter att energiskt presentera sig själv lovade Keith Thurman, som återvänder till sporten efter två år, boxningsfansen att han skulle fortsätta att göra minnesvärda bidrag till sporten. Likaså uppmuntrade han fansen att lyssna på Thurman vs. Tszyu den 30 mars. Efter att ha gjort det meddelade han att han såg fram emot att testa sina färdigheter mot Tim. “Jag ser fram emot att fortsätta mitt arv med den här kampen den 30 mars,” inledde Keith.

Ingen vill hålla tyst om er hatare som Keith Thurman! #OneTime#ThurmanTszyu https://t.co/Hho5PGY1X3 pic.twitter.com/XKgBpHbHi6

— Keith Thurman Jr. (@keithfthurmanjr) 1 februari 2024

“Den här pojken i världsklass kommer från Australien, jag älskar något nytt. De säger att du kommer från down under. Och jag försöker sätta dig under, kompis,” fortsatte Thurman. Och sedan Tszyu hjälpte Manny Pacquiao att förbereda sig för Thurman 2019, sa “One Time”: “Tim Tszyu, han har varit där med Manny, han har sett vissa saker. Men jag vet att han kanske har skrivit på det kontraktet, men pojken vet inte vad du just gjorde. Bitter för dig och söt för mig.”

I sammanhanget måste det nämnas att Pacquiao gav Thurman sitt enda nederlag i proffsboxning. Hur som helst, “One Time” fortsatte att tilltala sina haters och hävdade att han skulle dominera Tim den 30 mars i ringen.

Thurman uppmanar sina hatare att bevittna för att slåss

Thurman vill att alla som tvivlade på hans förmågor ska vara inne på T-Mobile Arena när han ställs mot Tim. På samma sätt sa han: “Ingen har väntat på att uppträda som Keith Thurman. Ingen har väntat på det där telefonsamtalet som Keith Thurman. Ingen vill hålla tyst om er hatare som Keith Thurman.” I enlighet med dessa linjer, sa Thurman, som är tacksam för Terence Crawford, att han skulle utmana Tim.

Läs mer – VD för Floyd Mayweather’s Promotions förutspår Keith Thurmans öde mot Tim Tszyu: “Människor har tappat sina förbannade sinnen om de tänker …”

“Var i byggnaden, T-Mobile Arena. 30 mars, Thurman vs Tszyu är mycket enkel. Du kommer att höra ett ljud och bara ett ljud. Och det är bom, bom, bom”, avslutade han. Med det sagt, vad förväntar du dig av Thruman vs. Tim? Dela dina tankar med oss ​​i kommentarerna nedan.

Inlägget Keith Thurman varnar Tim Tszyu och Demolishes Haters in His Fashion dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär