Saturday, December 9, 2023
HemBasketball"KD Not Nice!!!": LeBron James och NBA World reagerar på Kevin Durants...

“KD Not Nice!!!”: LeBron James och NBA World reagerar på Kevin Durants “Straight Out of 2K”-intervju After Win vs Magic

Brooklyn Nets vann en hård kamp mot Orlando Magic i sin senaste matchup. Matchen slutade 109-102 bakom Kevin Durants fantastiska prestation. Det som fångade NBA-världen var Durants intervju efter matchen som verkade lite för generisk, även för Los Angeles Lakers-stjärnan LeBron James.

The Nets lade alla sina ägg i Kevin Durant-korgen när han sprängde iväg för en prestation på 45 poäng för att ta ner Orlando Magic. Och om det inte vore för KD, hade Nets förmodligen förlorat matchen.

LeBron James var tvungen att reagera på Kevin Durants virala intervju

Orlando Magic klickade på alla cylindrar när tre av sina fem startande passerade 20-poängströskeln. Gary Harris missade det märket med 1 poäng och gjorde 19 poäng för matchen. Men det var allt Kevin Durant för den här.

Till och med Los Angeles Lakers-stjärnan LeBron James noterade Kevin Durants korta intervju efter matchen. Han twittrade, “KD INTE BRA!!! SHEESH.” Och några fans såg också till att twittra KD:s ovanliga intervju.

KD INTE SNYGGT!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. SHEESH

— LeBron James (@KingJames) 29 november 2022

Ett fan twittrade, “Rakt ur 2K.” Och ett annat fan kommenterade, “DÄRFÖR ÄR KEVIN DURANT DEN BÄSTA SPELARE genom tiderna.”

Direkt ur 2K

— Tyler Allred (@teered23) 29 november 2022

DET ÄR DÄRFÖR KEVIN DURANT ÄR DEN BÄSTA SPELARE genom tiderna

— Honest Nets Fan (11-11) (@TrolledByKevin) 29 november 2022

Här är några fler reaktioner från Twitter.

han vill så gärna vara Jevon pic.twitter.com/XX4pjKtoNQ

— 🥤 (@34for2) 29 november 2022

Bror vill vara Jevon Carter så illa

— Drex🌩️ (@Drex_2k) 29 november 2022

Världens bästa spelare

— ‏َ (@BolWrld) 29 november 2022

HANS 1 I VÄRLDEN MAN. STOPPA BS-MANNEN MED GIANNIS,TATUM eller LUKA… DESS KEVIN WAYNE DURANT. DET ÄR ALLT pic.twitter.com/fcucMedJ71

— َJ🗽 (@PrimeJynx_) 29 november 2022

Många fans spekulerade i att han försökte imitera Milwaukee Bucks-vakt Jevon Carters intervju efter hans 36-poängsuppträdande mot Oklahoma City Thunder.

Oavsett vilket var det ett fantastiskt spel för Slim Reaper. Förutom de 45 poängen hade han 7 returer, 5 assist, 2 block och 2 steals för matchen. Kyrie Irving hade sin vanliga prestation på 20 poäng.

Men Nicholas Claxton fick bidra med en del i offensiven och noterade en dubbel-dubbel. Han hade 17 poäng och 13 returer för matchen, tillsammans med 3 block.

Nets är i stort behov av ytterligare en målskytt

Förutom Kevin Durant och Kyrie Irving, har det inte funnits någon på Nets lista som kan göra mål konsekvent. Visst, någon spelare eller den andra kan gå av för en given natt men Nets behöver desperat en konsekvent målskytt.

Och när saker och ting äntligen föll på plats för Ben Simmons, lämnade han matchen efter att ha spelat 11 minuter med ömhet i vänster knä. Simmons började äntligen komma in i hans spår då han spelade riktigt bra under sina fem senaste matcher.

Ben Simmons i sina senaste 5 matcher:

15 PTS, 13 REB, 7 AST | 100 % FG
22 PTS, 8 REB, 5 AST | 84,6 % FG
11 PTS, 11 AST, 7 REB | 57 % FG
14 PTS, 6 AST, 2 REB | 77,8 % FG
20 PTS, 6 REB, 3 AST | 100 % FG

👀🔥 pic.twitter.com/Xy0F8d6qbv

— Legion Hoops (@LegionHoops) 26 november 2022

Låt oss se vem på Brooklyn Nets-listan som kliver upp för att hjälpa Kyrie Irving och Kevin Durant på den offensiva sidan av planen.

RELATED ARTICLES

Mest populär