Wednesday, February 28, 2024
HemBasketball"Kärlek vid första ögonkastet" i Toronto som Victor Wembanyama osar 61-årig veterankommentator

“Kärlek vid första ögonkastet” i Toronto som Victor Wembanyama osar 61-årig veterankommentator

Med Alla hjärtans dag runt hörnet är kärleken i luften för Toronto Raptors sändare, Jack Armstrong, när han ser rookien Victor Wemabanyama förinta Raptors i deras uppgörelse med San Antonio Spurs idag. I en vanlig prestation i toppklassen samlade Wemby 27 poäng, 14 returer och 5 assist för sitt lag, men det var inte den enda höjdpunkten i matchen.

Det verkade som om det var första gången som veteranen sändare, Jack Armstrong, bevittnade Wemby i all sin ära, och under kommentaren fortsatte han till och med att säga: “Alla hjärtans dag är om två dagar, Matty D, jag är kär. Kärlek vid första ögonkastet.” Rättades snabbt till av hans nästa uttalande att alla hjärtans dag är om två dagar och skyllde misstaget på hans upphetsning, “Jag älskar Victor!”

Jack Armstrong svimmar helt över Wemby i Raptors-sändningen just nu.

“Alla hjärtans dag är imorgon, Matty D, jag är kär. Kärlek vid första ögonkastet.”

— Jackson Frank (@jackfrank_jjf) 13 februari 2024

“The Wembanyamania”

Rookien Wemby har bara spelat i sin 48:e NBA-match och har skapat vågor överallt. Under sina senaste 10 matcher har Victor haft i snitt 20,5 poäng, 10,1 returer och 4,0 assist. Fans och experter uppger gemensamt att Wemby har tappat rookiestatistik som inte har setts sedan King James själv. Intressant nog har Victor lagt upp legendarisk statistik trots att han hade mindre speltid än LeBron när han var en rookie.

I deras första 5 matcher:

Wemby: LeBron:
20,6 PPG 16,8 PPG
8.0 RPG 7.6 RPG
1,6 APG 6,6 APG
3,6 BLK + STL 2,4 BLK + STL
50/32/73% 44/17/70% pic.twitter.com/LQU3aBQVZo

— WembyMuse (@Wemby_Muse) 3 november 2023

I matchen mot Raptors gjorde Wemby ett historiskt lopp igen! Med sin imponerande statistik blev Victor den andra spelaren i steals & blocks-eran och den första sedan Hakeem Olajuwon 1990 att nå dessa siffror i ett enda spel och han gjorde det med två treor, 81,1 % TS och +20 på 29 minuter. Det är uppenbart att Toronto-sändaren Armstrong blev kär i rookien vid vad som verkar vara “första ögonkastet”.

Läs mer: Rising Stars Game: Victor Wembanyamas lag under ledning av Lakers Legend lämnar fansen skakade – “Hur lät de Pau (Gasol) komma undan med detta”

Det är inte allt! Toronto Raptors slog reportern Josh Lewenberg twittrade, “Wembanyamas 9 block är de flesta någonsin av en motståndare i Toronto. Dikembe Mutombo (2000 med ATL) och tidigare Raptor Michael Stewart (1998 med SAC) hade det tidigare rekordet med 8. Keon Clark (2001) har rekordet för flest block av en Raptors-spelare i Toronto med 12.”

Spurs segrade över Raptors som spelade på sin hemmaplan med slutresultatet 122-99. Med allas sikte inställt på Victor Wembanyama, hejar fans överallt på att han ska vinna titeln “Rookie of the Year”, men vi kan lita på att Jack Armstrong stöttar unga Wemby i hans resa för att vinna den titeln och slå alla möjliga rekord.

Se historien: NBA Rising Stars: Brandon Miller uppfyller Major Victor Wembanyama Desire, Courtesy Lakers Legend

Inlägget “Kärlek vid första ögonkastet” i Toronto när Victor Wembanyama osar av 61-årig veterankommentator dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär