Thursday, November 30, 2023
HemBoxing"Kärlek är den långsammaste och mest direkta formen av självmord": Gift med...

“Kärlek är den långsammaste och mest direkta formen av självmord”: Gift med sin fru Lakiha Spicer, Mike Tyson gör oroande kommentarer

Boxningslegenden Mike Tyson har blivit en fansfavorit på internet sedan han startade sin egen podcast ‘Hotboxin’ med Mike Tyson’. Trots att han inte är en av de smartaste människorna i världen, är Iron Mike verkligen en av de mest lärda personerna när det gäller att prata om känslor.

På grund av sin hårda barndom och den berömmelse som följde, har den tidigare tungviktsmästaren fått stor kunskap och förståelse för människor och deras känslor. Dessutom har Tyson själv sett en drastisk förändring i mognad sedan sina boxningsdagar, och han är nu mycket mer lugn och stoisk.

Men Iron Mike gjorde nyligen några oroande kommentarer där han jämförde kärlek med en form av självmord. Den tidigare mästaren gjorde nyligen ett framträdande i Angie Martinez podcast där han hävdade att att vara kär i någon var lika med att långsamt ta livet av sig.

“Kärlek från alla ur mitt perspektiv av det. Kärlek är den mest långsamma och den mest direkta formen av självmord. Känner du det när du är kär ibland? Jag kommer bara att dö om de inte gör det, de är inte intresserade av mig eller så börjar de titta roligt på mig för att jag går upp i vikt.” sa Tyson

Mike Tyson gör ett häpnadsväckande uppenbarelse om kärlek och död

Dessutom tillade han att kärlek också var en form av död eftersom vissa människor inte kan fungera utan sin partner, och vissa till och med tar livet av sig.

DYK DYPARE

“Det är en form av död. Kärlek är en form av död du vet. Kolla upp det här ibland när du är så kär i någon som inte kommer. Du kan inte äta ja eller så blir de inlåsta så kan du bara inte äta på ett par dagar. Kärlek är en form av att dö, du kan till och med ta livet av dig över dem.” han lade till

Tyson har varit gift med sin tredje fru Kiki Tyson i nästan 13 år. Men han har fortfarande några intressanta synpunkter på kärlek och död, minst sagt. Detta kan bero på hans erfarenheter av kärlek och tidigare relationer. Trots att den tidigare mästaren nu är lyckligt gift, hade han sin del av problem med kvinnor under sin tid som boxare. Detta resulterade i att han gifte sig två gånger innan han knöt knuten med Kiki 2009.

Vad tyckte du om Tysons kommentarer? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär