Saturday, December 9, 2023
HemBasketballKareem Abdul-Jabbar har en begäran till amerikaner att gå emot Kanye West...

Kareem Abdul-Jabbar har en begäran till amerikaner att gå emot Kanye West under eld: “Låt honom skrika sin galenskap”

Den kontroversiella rapparen och före detta miljardären Kanye West har nyligen ställts inför misshandel från hela världen. Han kom under eld för några veckor sedan för sina antisemitiska kommentarer och hans senaste kommentarer om Adolf Hitler har bara ökat hans elände. Los Angeles Lakers-legenden Kareem Abdul-Jabbar slog nyligen West för sina upptåg.

Kareem har pratat om West tidigare. Efter sina antisemitiska kommentarer hade den före detta NBA-mästaren mycket att säga på sin populära blogg.

Kareem tog upp ett sjukt faktum om Wests sociala medier som har ökat med all kontrovers. Enligt Kareem är den enda praktiska lösningen för att lösa Ye-problemet att sluta följa honom på sociala medieplattformar och ta bort all uppmärksamhet.

Kareem Abdul-Jabbar öppnar upp om Kanye West-situationen

Kanye West, eller Ye som han officiellt kallas, har varit överallt i nyheterna i år. Han skapade till en början rubrikerna på grund av sina upptåg i sociala medier efter hans separation från sin fru Kim Kardashian.

Wests upptåg i sociala medier har hamnat i problem oftare än inte. För några veckor sedan gjorde han några antisemitiska kommentarer som utlöste en enorm upprördhet runt om i världen.

Intressant nog uppmanade hans kommentarer Adidas att klippa alla band med honom. Detta är den största anledningen till att Ye förlorade sin miljardärstatus. Den tidigare NBA-mästaren Kareem Abdul-Jabbar har en praktisk lösning för att hantera West.

DYK DYPARE

På sin senaste blogg bad Los Angeles Lakers-legenden folk att sluta följa rapparen på hans sociala medier. På så sätt kommer Wests kontroversiella kommentarer inte att nå en bredare publik.

Kareem skrev, “Ett skrämmande faktum: Efter hans senaste antisemitiska upprop ökade Yes följare på sociala medier till över 30 miljoner människor. Om du vill göra något praktiskt för att skicka ett meddelande om dina principer, sluta följa Ye. Låt honom skrika sin galenskap in i tomrummet.”

Det är inte första gången Kareem ropar ut West för sina kommentarer. Han hade tidigare hänvisat till West som en som är beroende av att hålla sig relevant bland annat.

Håller du med Kareem Abdul-Jabbar? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär