Friday, December 1, 2023
HemBasketball"Kapitel 37": Stephen Curry ansluter sig till Dwyane Wade och Gabrielle Union...

“Kapitel 37”: Stephen Curry ansluter sig till Dwyane Wade och Gabrielle Union och önskar den före detta Heat Star en grattis på födelsedagen

Strax innan han passade för matchen mot Chicago Bulls hade Stephen Curry en viktig historia att lägga upp. Medan han gjorde det följde den trefaldige NBA-mästaren Dwayne Wade och skådespelerskan Gabrielle Union i Currys fotspår. Trion tog till Instagram för att önska sin kära vän och en före detta Miami Heat-stjärna ett stort grattis på födelsedagen.

Draftad 2004 av Miami Heat, Dorell Wright fyllde 37 år den 2 december. Wright tillbringade över tio år i NBA medan han spelade för lag som Heat, Golden State Warriors, Philadelphia 76ers och Portland Trail Blazers. Han gick i pension 2016 med ett snitt på 8,4 poäng per match.

Wright arbetar för närvarande med NBC-nätverket och täcker främst före- och efterspelsshowerna för Warriors. Genom sin resa fick han vänskap som skulle vara livet ut. Med det sagt visade dessa vänner lite födelsedagskärlek på Wrights speciella dag.

Stephen Curry firar sin tidigare lagkamrat

Stephen Curry och Dorell Wright var lagkamrater mellan åren 2010 till 2012. Wright, en NBA-mästare själv, tillbringade mycket tid med Curry på och utanför banan.

En gång när han pratade om den tvåfaldiga MVP:n, sa Wright att Curry är annorlunda eftersom han är öppen för råd från alla. Han sa, “Om du berättar något för honom som kommer att göra honom bättre och hjälpa honom, kommer han att sitta där och lyssna på dig. Han kommer inte att vara en av de killar som tror att han vet allt.”

Medan Wright fortsätter att se Curry skapa magi på nära håll, tog den fyrfaldige NBA-mästaren ledigt innan sitt spel och önskade sin kära vän på Instagram. Curry postade en berättelse med en bild som säger “Kapitel 37.” Han parade ihop bilden med en enkel “Grattis på födelsedagen” bildtext.

Efter detta såg Wright önskningar komma in från Dwayne Wade och Gabrielle Union.

Det broderliknande bandet mellan Dorell Wright och Dwayne Wade

När Dorell Wright var med Miami Heat fick han ett nära band med Dwayne Wade. Medan de tilltalade varandra som bröder vann de 2006 NBA-mästerskapet tillsammans. År senare växte deras vänskap när Wade hedrades med ansvaret att vara Wrights sons gudfar. Duon pratar mycket om varandra samtidigt som de tillbringar några semester tillsammans.

Med detta i åtanke gick Wade till Instagram för att önska sin “lillebror” på hans födelsedag. Han sa: “Grattis på födelsedagen du gamla en 37-åring! Älskar dig, Boi.” Wades fru och skådespelerska Gabrielle Union delade också hennes önskemål. Till skillnad från Wade lade hon helt enkelt upp en bild på de två NBA-mästarna som tittade på varandra och ler.

Vad tycker du om alla önskemål Wright fick? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär