Monday, February 26, 2024
HemSoccerKanye West & Kim Kardashians son Fanboys Jude Bellingham i en överraskande...

Kanye West & Kim Kardashians son Fanboys Jude Bellingham i en överraskande kärlek till Real Madrid

Jude Bellingham har blåst förväntningarna ur vattnet. Mycket förväntades av den 114 miljoner dollar rankade mittfältaren efter hans övergång från Borussia Dortmund. Ändå har han inte bara briljerat som mittfältare utan har också till synes ersatt Karim Benzema med sin målskytta skicklighet (17 mål). “Jude-dillet” är verkligen ett globalt fenomen och han har till och med beundrare i familjen Kim Kardashian & Kanye West. Kan det finnas mer bakgrund i denna till synes oväntade koppling?

Amerikas favoritvideo idag

Real Madrid konkurrerar bra på alla fronter. En La Liga och en Champions-dubbel skulle sannolikt Jude Bellingham cementera som 2024 års Ballon d’Or-vinnare och ytterligare cementera hans kändisstatus. Inte troligt ett problem för den engelska stjärnan om han fortsätter att samla beundrare som Kardashians.

Kim Kardashians Instagram-berättelse väcker spekulationer från Jude Bellingham

Den amerikanska mediepersonligheten lade nyligen upp en story på Instagram som fick fotbollsfans att bli galna. På bilden ses en av hennes söner med en svart Real Madrid-tröja. Namnet på baksidan är Jude Bellingham 5. Det är dock inte känt om det är hennes äldre son Saint West, eller den yngre Psalm West. Fansen har sedan dess diskuterat vilken fotbollsklubb Kim Kardashian stödjer. Ändå är en sak klar. Familjen älskar fotboll och det börjar med Kim själv.

Det återstår att se om Bellingham följer Kim Kardashian. En sak är dock klar. Han följer hennes halvsyster Kendal Jenner och kallade henne till och med som sin kändisförälskelse tidigare. Kan Kardashians ha gjort anteckningar?

Bellingham är inte den enda känd fotbollsspelare i Kardashians hushåll. Bukayo Saka är en av hennes favoritspelare och duon har till och med målat varandra. Kardashian som gjorde sitt namn som en kändisfashionista har setts i många fotbollsmatcher den senaste tiden, inklusive Lionel Messis MLS-debut. Men det verkar som om hennes kärlek till fotboll inte är ett nyfunnet intresse.

Kim Kardashian berättar om sin kärlek till fotboll

Under ett avsnitt av ‘The Kardashians’ gjorde Kim några intressanta kommentarer. Fansen blev häpna när modedivan hävdade att hon spelade fotboll. Hon sa också att hon hoppas att hennes son Saint kommer att följa hennes intresse också. Hon sa: “Vi är i London och vi har vilat lite så vi kan vara redo för Arsenal-matchen ikväll. Det här är som en dröm som går i uppfyllelse. Jag spelade fotboll, så jag vill se till att Saint har så roligt och blir kär i sporten.”

Hon avslöjade också några av sina söners favoritspelare. Kim förklarade, “Våra pojkar älskar fotboll och de är besatta av alla spelare från (Kylian) Mbappe, (Lionel) Messi, (Cristiano) Ronaldo, Neymar (da Silva Santos Júnior), (Bukayo) Saka.” Det ser ut som att Jude Bellingham snart kommer att ansluta sig till den listan.

Överraskade Kim Kardashians Instagram-berättelse dig? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär