Sunday, February 25, 2024
HemUfcKänslomässiga Kurt Buschs NASCAR-erkännande gör broder Kyle och UFC Hall of Famer...

Känslomässiga Kurt Buschs NASCAR-erkännande gör broder Kyle och UFC Hall of Famer tårögda

I augusti månad tidigare i år drunknade NASCAR-fans i sorg när Kurt Busch tillkännagav sin officiella pensionering från sporten. Kyle Buschs storebror och 2004 års Cup Series-mästare var tvungen att hänga på sig stövlarna på grund av svårighetsgraden av det elaka vraket som avbröt hans karriär och avslutade den i förtid.

Amerikas favoritvideo idag

Medan fandomen hade förhoppningar om att se 45-åringen tillbaka i aktion, lämnade det fruktansvärda Pocono-vraket föraren med ett allvarligt huvudtrauma som till slut gjorde att han gick i pension. Under NASCAR Award-galan på Music City Tennessee fick samhället återigen bevittna ett hjärtskärande känslomässigt ögonblick när UFC-legenden och Buschs nära vän hedrade honom på scenen.

UFC-legenden hyllar Kurt Busch och skickar Busch-bröderna och samhället genom en känslomässig berg-och-dalbana

Scenen var ganska känslomässig med fans med ett tungt hjärta som såg Kurt Busch klättra upp på scenen och kvävde sina egna ord med ett tungt hjärta när han förmedlade sin uppskattning till sin “familj” som stöttat honom under hela hans karriär. Under NASCAR-utmärkelserna i Tennessee fick veteranen sällskap av sin bror Kyle Busch och hans mångårige vän Donald “The Cowboy” Cerrone.

Även om stämningen var riktigt bra med Busch och Cerrone som kraschade på röda mattan, blev saker sentimentala när fightern välkomnade Busch till scenen, hedrade honom och tröstade den framtida Hall of Famer mitt i hans tidiga hjärnskakning-inducerade förtidspensionering.

Fansen kände definitivt en klump i halsen när Busch gick upp på scenen för att ta en stund och reflektera över sin karriär som sträckte sig över 23 år. Han sa: “Tack, min vän. Det är fantastiskt när du har en sådan familj runt dig hela tiden men ändå tar du dig inte tid att säga tack och reflektera över människorna som finns runt omkring dig och så tack NASCAR, och tack alla lagägare som jag tävlade för , tack alla sponsorer, tillverkarna och när ni har en familj som Monster Energy går ni sådär, det var de som hjälpte mig under min andra halva av karriären och Monster Energy och ni känner den där familjesidan av saken.”

Medan den äldste Busch ockuperade mittscenen och talade om sin mening, satt hans bror där med tårögd och funderade på hur det kunde ha gått om det inte varit för den fruktansvärda kraschen som lämnade 23XI Racing-föraren på sidlinjen. Busch sammanfattade sina ord och tackade alla som stått vid sidan av honom i vått och torrt – “Vill bara säga tack till alla i det här rummet och hela den här branschen som har stöttat mig under alla dessa år av toppar, dalar.”

Donal Cerrones vänliga gest vinner samhällets hjärta när han hedrar Busch

Att se en av sina favoritförare hålla tillbaka tårarna är något som inget fan vill se, särskilt när det är efter en hjärtesorgsk förtidspension som Kurt Buschs. Under lågsäsongens tomrum förvandlades NASCARs prisgala till en känslomässig berg-och-dalbana med UFC Hall of Famer, där Cerrone sträckte ut handen för att trösta sin vän och tackade honom å fansens vägnar.

40-åringen, som också är en ivrig NASCAR-entusiast, reflekterade över bröderna Buschs resa in i rampljuset och kämpade sig in i berömmelse genom ren ansträngning. Han sa, “Bara ett par blåkragade kompisar som kom från ingenting man, kämpade hårt och tog sig till den stora scenen. Kurt Busch och jag har liknande ord och berättelser som ni känner till så jag känner mig väldigt speciell i mitt hjärta att hedra honom ikväll.”

Hur var Kurt Busch Tony Stewarts Daytona 500 mardröm?

Han tillade, “Det är tufft, man när du gick ut och bestämde dig för att lägga på det, jag kände på dig, jag förstår känslorna när du sa att jag fick nog så tack för de 23 åren du gav allt och framtida Hall of Famer, mina damer och herrar, jag skulle vara hedrad att välkomna Kurt Busch till scenen.”

RELATED ARTICLES

Mest populär