Friday, December 1, 2023
HemBoxingKändis med 350 miljoner dollar på banken Berates Twitters sparkade vd på...

Kändis med 350 miljoner dollar på banken Berates Twitters sparkade vd på grund av arbetslöshet

Andrew Tate, den tidigare kickboxaren, är tillbaka på Twitter, och likaså kontroversen. Hans oräddhet att dela med sig av sin ursprungliga åsikt har kostat honom tungt tidigare. Han togs bort från flera medieplattformar angående sina kvinnofientliga kommentarer för några månader sedan. Då var VD för Twitter Parag Agrawal.

Det var under hans styrelse, Twitter tog ett stort steg för att avsluta Tates profil. Detta kan vara anledningen till att den Rumänien-baserade mogulen gnällde mot den sistnämnda när han fick nyheten om att hans rival fortfarande var arbetslös efter att ha fått sparken från den högsta positionen i ett så stort teknikföretag.

Först rapporterade Matt Wallace, Dogecoin-influensern, nyheterna på Twitter. Han skrev, “Twitters tidigare vd, Parag Agrawal, har fått 0 erbjudanden om att arbeta för någon annan sedan Elon Musk sparkade honom. Talar för sig själv!” med en skrattande emoji.

Sedan kom Tates svar på det. Han skrev: “Ingen anställer bumbaclarts.”

Ingen anställer bumbaclarts. https://t.co/DtowNMtBqL

— Andrew Tate (@Cobratate) 1 december 2022

Sedan Elon Musk tog över Twitter under en affär på 44 miljarder dollar har världen sett flera förändringar på den sociala medieplattformen. Policyerna har ändrats enligt vilka alla som diskvalificerades från plattformen för att dela sina tankar återigen uppmanas att starta ett konto. Tate är bland sådana hotspots. Nu har det fria ordet prioriterats.

Han tog ytterligare ett steg som väckte kritik i bulk. Så snart han tog tag i företaget; han städade huset. Han sparkade de flesta av de högre myndigheterna. Tyvärr kunde Agrawal inte undgå det.

Vad gör Andrew Tate nu?

“The Cobra” var aldrig utom synhåll, trots att den diskvalificerades från sociala medieplattformar. Hans följare fortsatte att dela hans inlägg och klipp.

Nyligen besökte han Dubai och gick med i evenemanget Floyd Mayweather vs. Deji. I huset kallades han ut av en annan internetsensation, Jake Paul. Duon hade ett intensivt möte på arenan.

“The Problem Child” vill slåss mot Tate i en boxningsmatch. Tate verkar också ivrig, och boxningsvärlden spekulerar i att den här kampen kommer att hända snart.

Innan du fastnar i detta drama, låt oss veta vad du tycker om Tates kommentar om Twitters VD.

RELATED ARTICLES

Mest populär