Wednesday, February 28, 2024
HemSoccer"Kanadensare älskar Messi" - Alphonso Davies ramar in Lionel Messis signerade tröja,...

“Kanadensare älskar Messi” – Alphonso Davies ramar in Lionel Messis signerade tröja, gör fansen i en frenesi

Fotbollsvärlden är väl medveten om Alphonso Davies brinnande beundran för Lionel Messi. Kanadensaren har ansett den argentinska superstjärnan som sin idol ända sedan barndomen. Därefter var det hans mest omhuldade dröm att byta tröjor med fotbollslegenden, och det gick i uppfyllelse när de två mötte varandra redan i februari. Nu, efter att ha sett vad han gjorde med Messis signerade tröja, är fotbollsfansen förvånade.

Amerikas favoritvideo idag

Bayern München-stjärnans beundran för Messi går utöver bara fandom. Davies har talat uppriktigt om hur hans arbetsmoral har inspirerat honom på och utanför planen. Låt oss nu ta reda på hur han återigen bevisade sin kärlek till fotbollslegenden.

Alphonso Davies bevisar sin kärlek till Lionel Messi

I februari spelade Messi mot Davies Bayern för PSG i Champions League. I slutet av matchen såg fansen att stjärnan och Messi bytte tröjor efter att Davies lag vann med 1-0. Nyligen tog 23-åringen internet med storm när han ramade in Messis signerade tröja och la upp den på sin Instagram-story.

Tröjan har verkligen en speciell plats i kanadensarens hjärta, eftersom han fick den efter ett misslyckat försök. I sin Champions League-match 2020 försökte den unga stjärnan byta argentinarens tröja efter Bayerns 8-2-seger mot Barcelona. Lionel Messi var dock inte redo att göra det, eftersom han var nedslagen efter att ha drabbats av en hjärtskärande förlust.

Trots Alphonso Davies kopplingar till Saudi League är Real Madrid redo att betala 51 000 000 $ på 23-årsdagen

Intressant nog hittade det senaste inlägget av kanadensaren sin väg till X, och fansen skulle inte motstå att reagera på det. Låt oss nu lära oss vad fansen sa om Davies beundran för Messi.

Fansen reagerar på bilden av den inramade tröjan

Fotbollsvärlden är ofta uppdelad i två fraktioner, där en sida hävdar det Cristiano Ronaldo är GET medan den andre tror att positionen går till Messi. Efter att ha sett Davies beundra den senare sa ett fan att kanadensaren känner till den riktiga GETEN.

Ett annat fan uppskattade Davies för att han inte döljde sin kärlek till Lionel Messi. Han blev glad när han upptäckte att en annan fotbollsspelare beundrade den argentinska superstjärnan mycket.

I likhet med föregående fan, var även detta fan fullt av beröm för kanadensaren för att han valde den största spelaren som sin idol.

Intressant nog var ett fans besviken över att Davies fick Messis PSG-tröja. Fotbollslegendaren lämnade det franska laget på dåliga villkor. Messi bestämde sig för att lämna laget efter att de stängt av honom i två veckor efter att ha missat träningen.

En annan fläkt hade också samma tanke som den förra fläkten. Han ansåg att PSG saknade bra management, varför Lionel Messi lämnade.

En X-användare kommenterade att kanadensare älskar Messi, med tanke på att Davies är en kanadensare.

Ett fan nämnde att Davies kommer att förneka att han är Lionel Messi-fan när han väl går med i Real Madrid, Ronaldos tidigare klubb. Intressant nog har vänsterbacken redan fått ett enormt erbjudande på 51 miljoner dollar från klubben.

Från reaktionerna från fansen är det uppenbart att de är glada över att ha ett Lionel Messi-fan i Davies. Däremot önskar de att det förblev oförändrat även om han gick till Real Madrid.

RELATED ARTICLES

Mest populär