Sunday, February 25, 2024
HemNFL"Kan spela med vem som helst i landet": Texas fotbollstränares självförtroende stiger...

“Kan spela med vem som helst i landet”: Texas fotbollstränares självförtroende stiger till nya höjder efter övertygande vinst mot Oklahoma

Texas tränare Steve Sarkisian hade många tuffa ord att säga om sin vinst mot Oklahoma. Longhorns tog sig an Oklahoma Sooners i Big Ten-mästerskapet idag och lyckades smyga in en vinst trots en skadeskräck.

Amerikas favoritvideo idag

Båda lagen har imponerande rekord och tävlade om pokalen idag. Men Oklahomas prestation var inte i nivå och lät Texas-laget få en enorm ledning på 21 poäng över dem. Tyvärr slutade matchen i Longhorns fördel då ställningen stod stilla vid 49-21. Med sin nya mästerskapsstatus var detta vad Sarkisian hade att säga.

Steve Sarkisian kommer att spela mot vem som helst i landet efter sin mästerskapsseger

Big Ten-mästerskapet var mycket efterlängtat av hela NCAA-gemenskapen. Tack och lov gjorde det ingen besviken. Det var en säsongsavslutande prestation från båda lagen, och det verkade som om Texas-tränaren inte hade något annat än adrenalindrivna ord.

Journalisten Anwar Richardson citerade Sarkisian och sa: “Texas fotbollstränare Steve Sarkisian sa att de kommer att spela vem som helst i landet. Sa att han inte drar sig för det. Sa att om de kommer till slutspelet kommer de att spela mot vem som helst och de kommer att ta reda på om de är tillräckligt bra för att komma in (på söndag). Texas Longhorns är alltså de nya mästarna i Big Ten league-mästerskapet, och herrarna i orange är inget annat än stolta. Men samtidigt som fansen firar den massiva vinsten, så utvecklades matchen mellan de två jättarna idag.

Hur var mästerskapsmatchen mellan Texas och Oklahoma?

Dagens match har tagit sin plats som ett av de måste-se-spel för hela college-gemenskapen. En match som var tänkt att vara ett nära samtal slutade som en ensidig dominans. Under matchen fick Oklahomas stjärna RB Ollie Gordon tas av planen efter en svår skada. Detta var det avgörande ögonblicket i matchen där pokalen gled från Sooners fingrar.

Texasstjärnan Quinn Ewer lyckades skapa historia på planen ikväll. Han blev den första spelaren att kasta fyra touchdowns i en Big Ten-mästerskapsmatch. Ewers prestation idag var en av drivkrafterna bakom Texas största vinst för säsongen. Det verkar som om folkmassorna kommer att täckas av ett hav av orange idag när Big Ten League kröner sina nya mästare.

College Footballs Million-Dollar Game-changer sätter Caleb Williams och Marvin Harrison Jr:s NFL-öde i rampljuset

Grattis till de mäktiga Texas Longhorns! Vad tycker du om deras dominerande vinst?

RELATED ARTICLES

Mest populär