Thursday, November 30, 2023
HemWweKan Sami Zayn vända Heel & Cash-In MITB-kontraktet på Seth Rollins på...

Kan Sami Zayn vända Heel & Cash-In MITB-kontraktet på Seth Rollins på RAW After Crown Jewel? Utforska möjligheterna

Sami Zayns berättelsen under hela hans karriär i ringen har varit fylld med upp- och nedgångar. Den tidigare interkontinentala mästaren brukade först vara ett fan-favorit babyansikte, vars framtidsutsikter har varit mycket efterlängtade sedan NXT. Han vände sig sedan till en elak häl, som vann det interkontinentala mästerskapet på orättvisa sätt. Och sedan bevittnade han den ikoniska löpningen av en enda icke-Anoai-brottare som stod bredvid The Bloodline och underhöll fansen. 39-åringen är en av de mest spännande karaktärerna i den Stamford-baserade kampanjen.

Dessutom steg hans fanföljare i nivå när han startade ett uppror mot Roman Reign’s fraktion och till och med vann tag team-titeln mot dem. Trots sin popularitet missade Zayn på något sätt att ta sig till huvudevenemangsplatsen. Den mest ihågkomna matchen i sin singelkarriär kan vara den där han slogs mot Reigns i Elimination Chamber 2023. Sedan dess har han varit borta från en stor titelbild. Tja, det kan vara därför kanadensaren kunde ändra sin babyface-karaktär i WWE. Zayn, som för närvarande äter nötkött med Judgment Day, stal nyligen pengarna i bankens portfölj Damian Priest på Crown Jewel. Och det kan vara utgångspunkten för en ny berättelse. Hur? Låt oss ta reda på.

Det kan vara rätt tidpunkt för Sami Zayn att ändra sin karaktär

Zayn har varit ett babyansikte ett bra tag nu. Efter att ha dominerat The Usos på WrestleMania 39 i år, tipsade han om varför han hade något stort på gång. Men fansen märkte att hans berättelse sakta och gradvis började spåra ur. Ända sedan han avgjorde sin tvist med The Bloodline har han kämpat med The Judgment Day tills nu. Med tanke på detsamma har inget nytt hänt honom sedan han tappade sina tag-lagsband i händerna på just den fraktionen.

Det visar säkert att marknadsföringen inte har kunnat komma med kreativa idéer för Sami Zayn. Eftersom han gav rubriken WrestleMania, verkar Zayns berättelse gå ur spåret alldeles för tidigt eftersom marknadsföringen kanske inte har något nytt i planerna för honom. Därför kan det vara hög tid för Zayn att bevittna en karaktärsförändring och jaga det stora guldet. Men kommer han att kunna få det att hända? Han har en bevisad meritlista av att utmärka sig i denna specifika roll.

Sami Zayn är inte främmande för att vara en klackstjärna

Sami Zayn bevittnade en ganska lång krängning under sin karriär. Innan Zayn ägnade sig åt en fejd med The Bloodline visade Zayn upp sin mörka sida för fansen, vilket kan ha hjälpt honom att komma överens med Roman Reigns fraktion. Men efter att ha vänt ryggen åt den samoanska familjen, övergick Zayn till ett babyface och slog sig ihop med sin bästa vän Kevin Owens. Och sedan dess har Zayn varit en bra kille.

Faktum är inte dolt; att vara en klack är ingen nyhet för den tidigare “Honorary Uce”. Han har porträtterat den karaktären med stor entusiasm, så mycket att han kunde hålla fansen intresserade för vart och ett av hans framträdanden. Till allas stora förvåning väckte hans regeringstid som “heders-Uce” massor av beundran från fansen och kritikerna.

Den bästa delen av hans hällopp kan vara hans erbjudanden, som gjorde fansen hänförda. Han kunde sprida sina vingar när det gäller kreativitet när han var en dålig kille. Från att hjälpa Kevin Owens i en Hell in a Cell-match mot Shane McMahon till att bli invald som heders-Uce i The Bloodline, Zayn lämnade inte en chans att chockera ännu underhålla fansen. Han avslöjade förra året på Broken Skull Sessions för ‘Stone Cold’ Steve Austin att han tänkte på den förändringen 2017. Därför kan befordran tänka på en övergång med tanke på Zayns prestation som superstjärna i klackarna. På grund av detta kan han komma att lösa in kontraktet om att Raw ska hitta The Visionary i en utsatt position.

Zayn har aldrig vunnit en stor titel i sin karriär

Världen vet att Zayn aldrig har vunnit en stor singeltitel i WWE. Många brottare som började med honom, som Kevin Owens, Finn Balor och AJ Styles, har hållit WWE-mästerskapet, men Sami gjorde det inte. Med tanke på detsamma kan chansen finnas att Zayn skulle kunna passera alla gränser för att få handen på remmen.

Tja, den tidigare taglagsmästaren är för närvarande en del av Red Brand Raw. Därför kan han sikta på Seth Rollins världstitel för sin framgång. För att göra det möjligt kunde WWE boka honom som en klack och vinna mästerskapet för allra första gången i karriären. Också med tanke på hans senaste skämt med Drew McIntyre i ett backstagesegment skulle han säkert göra sitt bästa för att bevisa att han hade fel. Faktiskt, McIntyre sköt salvor på Zayn och sa att han aldrig har varit en världsmästare i sin karriär. Detta kan avslöja hans hälsida då han prioriterar sina mästerskapsambitioner framför fansens känslor.

Och naturligtvis får ingen glömma portföljen som han stal från Damian Priest. Det kan vara en hjälpande hand för kanadensaren, eftersom han kan tjäna pengar när han vill. Tja, detta kanske inte låter lämpligt för tillfället, men när kampanjen måste bygga en kayfabe för en kille planerar de allt därefter. Även om han inte är den faktiska ägaren till MITB, äger han det fortfarande. Allt är alltså möjligt i proffsbrottningens värld. Angående hans eventuella hälvändning, låt oss veta dina tankar.

RELATED ARTICLES

Mest populär