Wednesday, December 6, 2023
HemSurfing"Kan relatera mycket mer till Tom Brady": Inte andra surfare, men Laird...

“Kan relatera mycket mer till Tom Brady”: Inte andra surfare, men Laird Hamilton ser upp till NFL-legenden för att hitta framgång i sporten

Surfaren Laird Hamilton kommer säkerligen att gå ner som den största storvågssurfaren. Till en början ville han inte gå in på den professionella surfkretsen eftersom han såg sin far lida i sportens interna politik. Men han revolutionerade senare surfandet med sina underbara innovationer. 58-åringen gör det bra i sporten. I en intervju nyligen avslöjade den stora vågsurfaren att han ansåg att Tom Brady skulle lyckas i NFL som ingen annan.

En av Laird Hamiltons innovationer inkluderar Tow-in-surfing, som uppfanns av honom. Det hjälpte surfare att åka på konstgjorda stora vågor. Under hela sin karriär visade Laird ett otroligt mod när han åkte på de högsta vattenvågorna. Hans Teahupoo Reef Ride år 2000 registrerades som den tyngsta som någonsin åkt.

Vem är Laird Hamiltons favorit?

Hamilton har varit en stor vågsurfare i mer än 20 år. Han är mycket stolt över sin sport eftersom han anser att den skiljer sig från andra atletiska spel. Enligt Laird kan personer i äldre ålder också utföra sporten och det finns ingen press att dyka upp i varje säsong av surfing. Men han känner det som surfare; han måste passionerat anstränga sig för att möta de gigantiska vågorna i havet.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Laird Hamilton (@lairdhamiltonsurf)

I en intervju nyligen med Men’s Health fick Laird frågan om han hade några favoriter från andra sporter. Han svarade och visade en samhörighet med NFL-spelaren Tom Brady och sa,

”I jakten på mästerskap tror jag att det bara finns likheter. Jag kan relatera mycket mer till Tom Brady än jag kan till de flesta som surfar. Vad jag gör och hur jag närmar mig det är helt annorlunda än andra surfare.”

Han lade till,

”Den strävan efter att behärska, den där förfiningen – poleringen av stenen – är något som vissa människor delar, oavsett sitt område. Dessa människor kan ofta byta till något annat och ha samma framgång. Det beror på nyfikenhet lika mycket som det är disciplin. Du är ständigt villig att lära dig och det är ytterligare en stor del av processen. Smarta killar säger att de inte vet någonting.”

DYK DYPARE

Dessutom förklarade Laird att en erfaren spelare som Tom Brady har pressen att delta i varje match. Men inom surfing är saker och ting annorlunda, eftersom man kan välja att inte synas i tävlingar konsekvent.

Laird Hamilton följde inte den konventionella vägen till berömmelse

Till skillnad från andra surfare avvisade Laird bruket att delta i flera mästerskap. Istället följde han en vild väg, eftersom han trodde att surfing var en konst.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Laird Hamilton (@lairdhamiltonsurf)

Han ångrar inte något av sina beslut. Istället är han väldigt nöjd med sina innovationer som har hjälpt surfare att surfa bättre.

Är Hamilton din favoritsurfare? Eller har du någon annan i åtanke? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär