Wednesday, December 6, 2023
HemNBAKan Nuggets överleva utan Jamal Murray? Nikola Jokics "Giriga" ambitioner drabbas...

Kan Nuggets överleva utan Jamal Murray? Nikola Jokics “Giriga” ambitioner drabbas hårt av 26-åriga Stars chockerande uppdatering

Denver Nuggets har fått en storsäljande start den här säsongen. Med sju vunna matcher av totalt åtta, håller Nuggets verkligen farten från den gångna säsongen. Förlusten mot Minnesota Timberwolves gav dock franchisen ett bakslag. Efter att ha återhämtat sig från den förlusten, reste sig Nuggets upp och registrerade en tre-match vinstsvit med den senaste vinsten mot Pelicans. Men allt är inte bra med franchisen. Med brist på point guard-positionen måste laget arbeta på en ny strategi för att tackla Warriors ikväll.

Jamal Murray är nere med en ansträngd hamstring

Point guarden var i laguppställningen efter förändringarna och gick in i den andra kvarten när han spelade mot Chicago Bulls i lördags. Men när bollen gick ur spel blev Jamal Murray avstängd och sågs halta in i tunneln. Minuter senare kom det fram att spelaren hade ådragit sig en högerhamstringsskada.

Även om Nuggets planerar att ersätta Murray med det kapabla spelandet av Reggie Jackson, är spelaren nere för resten av november. Just nu måste Nikola Jokic och Co. täcka över poängvaktssituationen för att motverka Stephen Curry och sjättemannen Chris Paul för allt som betyder något. Med Jokics egna ord,” vi ska försöka vinna så mycket som möjligt, som eh, vi skulle inte vara kaxiga men vi vill vara giriga”.

Håll ögonen öppna när berättelsen utvecklas.

RELATED ARTICLES

Mest populär