Wednesday, February 28, 2024
HemTennisKan Naomi Osaka göra "tennismamma" som inte ens Serena Williams kunde? ...

Kan Naomi Osaka göra “tennismamma” som inte ens Serena Williams kunde? Amerikansk journalist kommer med ett spännande svar (EXKLUSIVT)

Efter att nyligen ha anammat moderskapet har Naomi Osaka nu börjat ett nytt kapitel av sin tävlingsresa. När hon jonglerar med rollerna som en idrottsman och en förälder har den japanska tennisstjärnan återvänt kraftigt till turnén efter sitt säsongslånga mammauppehåll. Även om det finns en hel del skepsis kring hennes nivåer på planen, utfärdade en känd tennisjournalist nyligen en djärv “Grand Slam”-förutsägelse om Osaka.

Amerikas favoritvideo idag

Att vinna Grand Slam samtidigt som man är förälder är utan tvekan en utmanande uppgift för WTA-spelare. Till och med sådana som Serena Williams har misslyckats med det efter att ha kommit nära det vid fyra tillfällen. Ben Rothenberg öppnade dock nyligen upp om hur han tror att Osaka kommer att lyckas där den amerikanska tennisikonen inte gjorde det under sin resa på touren.

Den stora tennisspelaren om hur Naomi Osaka kan göra en sällsynt bedrift på damtouren

Efter den belgiske tennisveteranen Kim Kleister har ingen WTA-spelare lyckats vinna en Grand Slam-titel som förälder på touren. I en exklusiv intervju med EssentiallySports blev Ben Rothenberg tillfrågad om han tror att Naomi Osaka också kan komma in i denna elittennismamma.

Han svarade, “Jag tror att hon har en chans med säkerhet från det vi ser. Jag menar, jag ska inte säga att det är en garanti för att hon kommer att göra det, men hon har verkligen en chans med hur hon spelar. Och ja, Serena kunde inte göra det. Azarenka har inte gjort det hittills. Och en av de saker som Serena och Azarenka har gemensamt för sitt moderskap, som kommer till korta, är att de båda förlorade mot Naomi Osaka i en grand slam-final som mammor.”

Efter att ha nämnt sådana som andra tennismammor, inklusive Williams och Azarenka, sa den berömda tennisjournalisten: “Jag menar, det är fantastiska unga spelare som kommer upp hela tiden och det handlar inte bara om Naomi. Det handlar också om hur hennes konkurrens är över nätet. Så det är inte helt Naomis öde att välja.” Under samtalet hyllade Rothenberg också Osaka för sin seger i första omgången i hennes comeback-turnering, Brisbane International.

Den berömda tennisjournalisten berömmer Osakas senaste framträdanden

I sin comebackmatch i Brisbane svepte den 4-faldiga singelmästaren i Grand Slam förbi sin tyska motståndare Tamara Korpatsch när hon vann raka set, 6-3, 7-6. Samtidigt som Rothenberg berömde hennes senaste fantastiska prestation, öppnade han upp om hur han nu är exalterad över att se Osaka efter hennes comeback den här säsongen.

Han sa: “Men när hon är som bäst tror jag att hon förblir en av de bästa. Jag tror vi såg det i Brisbane redan, och det var en ganska tydlig påminnelse om vad hon kan. Så, ja, jag är spänd på att se vad hon kan göra och hon verkar motiverad. Och om hon gör det skulle det definitivt vara en otrolig prestation.”

Tennisskönhet Paula Badosas djärva och modiga foto väcker fräsande reaktioner från pojkvän, Coco Gauff och Aryna Sabalenka

Tror du att den japanska tennisspelaren kan vinna denna sällsynta “tennismamma” genom att vinna en Grand Slam-titel? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär