Saturday, December 9, 2023
HemHarper MurreyKan Michigan volleyboll hämnas 3–0 förlust mot Nebraska Huskers? Gör dig...

Kan Michigan volleyboll hämnas 3–0 förlust mot Nebraska Huskers? Gör dig redo för en episk uppgörelse när Murray Sisters intar scenen

Nebraska Huskers har haft en av de mest utmärkta säsongerna i NCAA Women’s Volleybolls historia. Laget har stått starkt mot varje kraftpaket som försökt tillskansa sig det och har upprätthållit en felfri säsongskampanj. Medan Huskers redan har mött sina nästa motståndare och besegrat dem, har deras nästa möte en speciell betydelse.

Nebraska Huskers kommer att möta Michigan Wolverines i sin nästa match den 17 november. Michigan registrerade nyligen en massiv vinst med Kendall Murray i spetsen. Intressant nog kommer nästa möte mellan Huskers och Michigan att involvera det sista mötet mellan Kendall och hennes syster Harper Murray under deras första säsong tillsammans.

Kan Kendall Murray jämna ut det mot Harper?

Kendall är senior i Michigan medan Harper är nybörjare i Nebraska. Detta är deras första NCAA-säsong tillsammans. Harper and the Huskers hade kommit ut på topp senast systrarna mötte varandra. I matchen den 7 oktober mellan de två lagen hade Nebraska chockat Michigan med ett rent svep, det också på Michigans hemmaplan. En tweet från Michigan Volleyball tyder dock på att saker och ting kan gå annorlunda den här gången. Tweeten bar rubriken “En till applåd för @kendallmonet efter en karriärmatch mot Rutgers! Karriär-Hög i Kills. Träffade över 0,500. Två ess.”

Tweeten nämner faktiskt Kendalls prestation i Michigans senaste match mot Rutgers. Hon gjorde några av sina bästa prestationer i karriären i den matchen. På vilken Michigan tog Rutgers i fyra set. Med sin seniora spelare i form kommer Michigan säkerligen att vända sig mot revansch för sin rena förnedring den här gången. Men det kommer inte att bli lätt för dem.

Michigan kommer att möta Nebraska på sin hemmaplan den här gången. Och nummer ett-laget är ännu mer formidabelt på sin hemmaplan. Till råga på det, om Kendall Murray ser skarp ut för tillfället, är hennes syster Harper precis bredvid henne. I själva verket kan den yngre Murray till och med verka bättre. I matchen den 7 oktober kom Harper Murray ut på toppen av alla aspekter jämfört med Kendall. Harper hade 13 kills medan Kendall hade fem, och Harper hade 11 grävningar medan Kendall hade noll. Harper hade också tre block till Kendalls två, vilket gjorde henne till den översta bland de två.

Utan tvekan kommer en sensationell strid att släppas lös den 17 november, både på lagfronten och på den personliga fronten. Att se Murray-systrarna tävla mot varandra är inget mindre än anmärkningsvärt, inte bara för deras passion för volleyboll utan också för hur de visar respekt för sin far.

Att fortsätta sin pappas sportdröm

Både Harper och Kendall bär nummer 27 på sina tröjor. Detta nummer har också stor betydelse för Murrays, eftersom det tillhör deras bortgångne far, Vada Murray. Systrarna Murray verkar ha ärvt sin höga atletiska förmåga från sin far, som var fotbollsspelare för Michigan Wolverines. Den hårt arbetande polisen gick tyvärr bort i lungcancer vid 43. Dock bär hans döttrar hans idrottsdröm och arv på volleybollplanen. Deras mamma, Sarah Murray, ser samma egenskaper hos sina döttrar som var närvarande hos hennes bortgångne man.

Både Kendall och Harper är anfallare i sitt lag, med Harper som en utvändig slagare medan Kendall specialiserar sig på både mot- och utvändigt slag. Denna facettmatch har ökat insatserna i den kommande matchen mellan Nebraska Huskers och Michigan Wolverines. Kommer den äldre Murray att kunna ta revansch för sitt lag mot sin syster? Eller kommer den yngre Murray att stänga ner Wolverines igen?

SE BERÄTTELSE – En volleybollmatch för kvinnor i Nebraska ger både WWE och AEW en hård verklighetskontroll

RELATED ARTICLES

Mest populär