Tuesday, February 27, 2024
HemSoccer"Kan inte spendera 60 miljoner pund på Casemiro" – Erik ten Hag...

“Kan inte spendera 60 miljoner pund på Casemiro” – Erik ten Hag & Co. avrådde från “dåligt” drag efter Jadon Sanchos exit

Manchester United kan bara vilja ändra sin tidslinje på grund av bisarra beslut som tagits av klubben. Den mest framgångsrika klubben i Premier League hamnade i en labyrint, var desperat, och det gick söderut. Efter att ha spenderat 500 miljoner dollar sedan han kom, fick Erik ten Hag en skakig start. Och en av klubbens tidigare spelare kräver nu en förändring av strategin efter att ha kritiserat klubben för att “spendera £60 miljoner på Casemiro.”

Amerikas favoritvideo idag

Klubben slutade trea förra säsongen men lyckades inte återuppta sitt momentum. Laget drevs dock fortfarande av Marcus Rashford, Bruno Fernandez och David de Gea. Ändå visade ingen av de nya värvningarna att de var värda pengar. Därför råder Uniteds tidigare mittfältare, Paul Ince, den nya ledningen för en förändring i strategin.

Kryphål på transfermarknaden för Manchester United avslöjat av en ikonisk spelare

Manchester Uniteds plötsliga nedgång skakade sin tidigare spelare, Paul Ince. Klubben var känd för att vara street-smart i att ta in rätt spelare för färre summor. Men det har nyligen kommit under lupp, inte bara för framträdanden utan också för deras knäppa spelare som Antony och Casemiro. Därför pratade Ince med Mirror och sa: “Du kan inte spendera 60 miljoner pund på Casemiro. Det är bara dålig affär. Bra spelare som han är, det är mycket pengar på en spelare på fel sida av 30. Antony, det är mycket pengar.”

Casemiro kom efter ett framgångsrikt inhopp i Real Madrid, men att köpa honom för 70 miljoner dollar var inget mästerverk. Spelaren gjorde en rimlig första säsong i klubben, med sju mål och sju assist. Men den här säsongen drabbades han av upprepade skador och satt ut i 17 matcher under tre månader.

Ince tog upp denna fråga och föreslog att ledningen, tillsammans med de nya intressenterna, skulle sluta betala för mycket. Ince sa vidare, “Jim Ratcliffe måste titta på hur de gör affärer och inte låta folk tvinga dem att betala över oddsen eftersom de är desperata efter vissa spelare.” Klubben tog även med sig spelare som Andre Onana och Sofyan Amrabat, som också spelat under tio Hag tidigare.

Uniteds huvudsakliga överföring missöden förutom Casemiro

Onanas missar visade sig dessutom vara mycket kostsamma för laget, eftersom klubben slutade sist i grupp A i Champions League. Det var deras sämsta prestation någonsin efter att de släppt in 15 mål på sex matcher. Amrabat, å andra sidan, fick också 10 miljoner dollar för ett år efter att ha fått ett lån från Fiorentina.

Gjord för att bo hos en familj som 17-åring, Gerard Pique medger att Manchester United-flytten var en “kulturell chock”

Ince ropade också ut en av klubbens största misstag och sa: “Du behöver en viss mentalitet. Du måste vara sju eller åtta av tio varje vecka. Du kan inte ge undermåliga prestationer. Titta på Antony, 89 miljoner pund och han har inte uppträtt sedan han var där.” Den tidigare Ajax-yttern uppskattades vara värd 32 miljoner dollar, men United spenderade mer än 80 miljoner dollar på honom. Spelaren har haft en särskilt minimal effekt på klubben den här säsongen, inte ens gjort ett enda mål.

RELATED ARTICLES

Mest populär