Wednesday, February 28, 2024
HemTennis"Kan inte riktigt ändra sig" - kvardröjande kritik misslyckas med att skramla...

“Kan inte riktigt ändra sig” – kvardröjande kritik misslyckas med att skramla Jessica Pegula när hon intar en mogen hållning

Även om Jessica Pegula kommer från en rik familj har hon blivit känd för sin enastående talang och skicklighet på banan. Men det finns fortfarande många stereotyper kring hennes “miljardär”-tagg, eftersom allmänheten tvivlar på den amerikanska tennisstjärnan på grund av hennes välbärgade uppväxt. För att svara på alla nejsägare har 29-åringen nu kommit fram med ett moget förhållningssätt.

Amerikas favoritvideo idag

WTA-spelaren har fått taggen “miljardär” eftersom hon är dotter till mångmiljardärsägare av National Football Leagues Buffalo Bills och National Hockey Leagues Buffalo Sabres, Terry och Kim Pegula. Noterbart är att Pegula nu har gett ett ärligt grepp om alla frågor kring hennes rika uppväxt.

Jessica Pegula går ofiltrerat om sin “miljardär”-tagg

I en intervju med Forbes nyligen fick 29-åringen frågan om hennes tankar om alla stereotyper kring hennes familjebakgrund under de senaste säsongerna. Jessica Pegula talade uppriktigt om behovet av grus och hårt arbete i vilken sport som helst, och antydde att en rik bakgrund inte garanterar framgång i disciplinen.

Hon sa också, “Kanske vissa människor som bara inte vill tycka om mig av någon anledning kanske alltid kommer att säga det. Men jag kan inte riktigt ändra deras uppfattning. Jag har jobbat riktigt hårt. Jag hade definitivt inte kommit hit om det inte varit för det.”

När hon svarade alla nej-sägarna, hävdade Pegula att hennes hårda arbete gjorde henne till en av spelets bästa spelare och inte till hennes “miljardärs”-tagg. Den amerikanska tennisspelaren har utan tvekan banat sin egen väg till framgång och fått erkännande från en känd tränare också.

Amerikansk tränare lovsjunger “förebilden” Jessica Pegula

I Doubles Only Tennis Podcast-showen uttryckte USPTA:s nationella tränare Rick Macci sin respekt och beundran för Pegula, som har jobbat hårt på banan trots att han kommer från en välbärgad familj. Han sa: “Jag förstår allt det där. Men hon är en stor förebild som bryter mönster med att säga: Lyssna, jag har allt och mer. Hon är miljonär, hennes föräldrar är miljardärer. Och hon är fortfarande hungrig, för det handlar om en sak.”

Tennisskönhet Paula Badosas djärva och modiga foto väcker fräsande reaktioner från pojkvän, Coco Gauff och Aryna Sabalenka

Samtidigt som Macci stämplade henne som en “förebild”, hyllade han WTA-spelaren för hennes hårda arbete och beslutsamhet på banan. Han tillade, “Tävlingen, vem som helst, när som helst, var som helst. Och det är vad det här handlar om.”

Vad tycker du om att den legendariske amerikanske tennistränaren hyllar Pegula som en förebild? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär