Sunday, February 25, 2024
HemSoccerKan inte gå utan piller och injektioner, varnade Luis Suarez innan Inter...

Kan inte gå utan piller och injektioner, varnade Luis Suarez innan Inter Miami debut (exklusivt)

Luis Suarez hade en säsong att minnas med Gremio, eftersom han gjorde många mål på 36. Den uruguayanske anfallaren gjorde dock några intressanta avslöjanden om att använda piller och injektioner för att undvika långvariga skador och förlänga sin karriär. Nu i en exklusiv intervju har en journalist varnat honom för samma sak som han väntar på sin Inter Miami-debut.

Amerikas favoritvideo idag

MLS-laget kommer att hoppas att El Pistolero kan undvika långtidsskador under nästa säsong. Miami fans kommer att hoppas att han och Lionel Messi kan replikera deras Barcelona-partnerskap.

Journalisten delar sin rädsla för Luis Suarez inför sin Inter Miami-debut

Värvningen av Luis Suarez har med rätta upphetsat Inter Miami-fans som väntar på hans återförening med Lionel Messi på planen. Men, inför sin debut, spansk journalist Nahuel Beau, i en exklusiv chatt med Essentially Sports, har delat oro angående Suarez kondition. När han fick frågan om sin reaktion på att 36-åringen använde piller och injektioner för att undvika skador. Han sa: “Jag tror inte att det är bra för hans hälsa, även om jag hoppas att han inte kommer att drabbas av några större konsekvenser i framtiden. Vad jag är säker på är att det visar vilken typ av person han är: en född vinnare som, trots sina fysiska begränsningar, alltid ger sitt bästa. Han är en referens för unga uruguayanska idrottare.

Reaktionen kommer efter att Luis Suarez avslöjat att han tagit piller och injektioner under sin tid på Gremio. Under de senaste åren har den uruguyanske anfallaren haft problem med sitt högra knä. Därför har 36-åringen spelat med en konstant smärtbarriär. Men han gjorde bra ifrån sig för de brasilianska jättarna med alla problem. Hans 17 mål och 11 assist på 33 matcher hjälpte klubben att sluta tvåa i ligatabellen.

Därför måste Inter Miami se till att de måste hantera hans kondition. Men mitt i hans problem har journalisten också stött honom att göra bra ifrån sig för sin nya klubb.

Luis Suarez backade för framgång i MLS som Lionel Messi

Nahuel Beau har påpekat att flytten till Herons är det perfekta nästa steget för den uruguyanska anfallaren. Han sa också att Suarez bevisade att han kan spela i högsta ligan efter sina målskyttar för Gremio förra säsongen. Därför är det vettigt att nu flytta till MLS-klubben för att återförenas med sina gamla vänner.

Den spanska journalisten har också varnat de andra MLS-oppositionerna. Nahuel Beau har sagt det Sergio Busquets, Jordi Alba, Lionel Messioch Luis Suarez är alla bekanta med varandra. Därför har han stöttat Inter Miami för att vinna titlar den här säsongen.

Inter Miami-fans kommer att hoppas att titelpåståendet från Nahuel Beau visar sig vara sant. Hur många mål kommer Luis Suarez att göra för Herons? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär