Friday, December 8, 2023
HemTennis"Kan inte ens vara runt folk" - 41-åriga Serena Williams ser tillbaka...

“Kan inte ens vara runt folk” – 41-åriga Serena Williams ser tillbaka på hur tennisspelandet förstörde hennes chanser att dejta

Den amerikanska tennislegenden Serena Williams är en av de mest populära idrottarna i världen. Efter att ha regerat damtennis under en längre tid, gav Serena nyligen upp sporten. Under åren har Serena haft olika erfarenheter av att vara en superframgångsrik idrottare. Med det följer vissa privilegier men det är mer än bara privilegier.

I en podcast nyligen talade den 14-faldige Wimbledon-mästaren specifikt om den ensamhet man måste uppleva på toppen av alla sporter. Hon berörde både det positiva och negativa med att göra mycket bra.

Serena Williams avslöjar toppatleternas utmaningar

Serena Williams, namnet, är ett varumärke i sig. Men det finns en mörkare sida. Känslan av att vara där ensam. I podcasten diskuterade 41-åringen nyligen i detalj hur tennisspelandet påverkade andra områden i hennes liv.

”Kan vara ensam på toppen. Särskilt i tennis, folk inser inte hur många timmar du spenderar själv. Så mycket att det var svårt för mig i ett förhållande, sa Serena.

Hon tillade vidare, “För att jag är så van vid att vara ensam, varje minut på en dag av mitt liv som är som att jag inte ens kan vara runt människor. Många människor inser inte det, så du får firandet och det är fantastiskt, men bakom stängda dörrar är livet annorlunda eftersom du måste leva ditt liv.”

DYK DYPARE

Men Serena fann fortfarande ett positivt i denna negativitet. “Allt det där är bra för om det inte finns någon integritet betyder det att du är framgångsrik och det är typ vad du vill, men det kostar pengar. Och det är värt kostnaden om du tror att det är det. Det finns alltid en avvägning”, avslutade hon.

Serenas pappa inspirerade henne att bli entreprenör

Båda Richard Williams döttrar gjorde det stort i tennis. Hjärnan hade dock planer för sina döttrar, även om de inte hade lyckats bra i tennis. I samma podcast avslöjade Serena att hennes pappa alltid sa åt henne att ha reservalternativ i livet.

Vidare avslöjade 41-åringen att de kom från det afroamerikanska samhället och var tvungna att arbeta hårdare för att skapa sig ett namn. Serena är en av de rikaste idrottarna i världen. Alla hennes pengar har inte enbart kommit från tennis. Amerikanen har investerat klokt och är en framgångsrik företagare.

Det måste säkert bli ensamt på toppen. Skulle du byta ut berömmelse mot ensamhet? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär