Thursday, November 30, 2023
HemBodybuilding"Kan inte ens strypa Eddie bakifrån": Strongman Giants chockerande MMA-kontrakt på 385...

“Kan inte ens strypa Eddie bakifrån”: Strongman Giants chockerande MMA-kontrakt på 385 pund spränger internet

Före detta världens starkaste man Eddie Hall, som drog sig tillbaka från en stark man för att bli boxare har nu meddelat sitt utbrott i ännu en sport. Den före detta mannen över 400 kg hade redan kroppsbyggarvärldens uppmärksamhet. Tidigare i år tillkännagav Hall sina planer på att tävla i bodybuilding och skära ner till 385 lbs. Men nu har han meddelat att han kommer att kliva in i oktagonen för en fyra-manna eliminator MMA-turnering den 17 februari 2024.

“Idag skrev jag på ett kontrakt för att slåss mot MMA!” meddelade den tidigare starke mannen. 35-åringen taggade även de tre män som skulle delta i turneringen. The Beast tillkännagav också, “Träningen har börjat och jag älskar utmaningen som detta har fört till bordet.” Tillkännagivandet väckte stor uppståndelse och drog blandade relationer från fansen.

Internet har blandade reaktioner på den starka mannen

Eftersom Eddie Hall har fördjupat sig i flera sporter, reagerade fans från olika sporter på Halls tillkännagivande. Man-fans reagerade positivt och skrev om sin upphetsning. “Strong man till MMA man är en trend som jag är glad att jag inte saknar”, skrev ett fan. En annan MMA skrev hur svårt det skulle vara att skicka in The Beast. “Du kan inte ens kväva Eddie bakifrån… Gud har du en enorm jävla hals”, skrev han.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av 𝐄𝐝𝐝𝐢𝐞 𝐇𝐚𝐥𝐥 – 𝐓𝐡𝐞 𝐁𝐞𝐚𝐬𝐭 (@eddiehallwsm)

Många var dock också på stängslet med Halls flytt. ”Hoppas du inte är lika envis den här gången. Lär dig av tränarna! Du kunde ha vunnit boxningsmatchen med Thor om du hade ett öppet sinne för att lära dig. Gör inte samma misstag två gånger. Brian kommer inte”, skrev ett fan. Andra påpekade att trots att han satt ner till 385 lbs, lämnade Hall sina mål för bodybuilding. “Mislyckad logpress WR, misslyckad bänkpress 700lbs, misslyckad boxning, gav upp på bodybuilding … ffs”, skrev ett fan. “Vad hände med bodybuilding? Inget hat bara genuint nyfiken”, frågade ett fan.

RELATED ARTICLES

Mest populär