Saturday, December 9, 2023
HemBasketball"Kan inte ens sitta med sin egen lagkamrat": Aaron Rodgers njuter av...

“Kan inte ens sitta med sin egen lagkamrat”: Aaron Rodgers njuter av 39-årsdagen på Lakers vs Bucks lämnar NBA Twitter i Shambles

Fiserv Forum såg Milwaukee Bucks ta sig an Los Angeles Lakers tidigare i kväll. Dessutom var två NFL-stjärnor närvarande: QB Aaron Rodgers och WR Randall Cobb. Båda är från Green Bay Packers och båda överraskade fansen med en speciell sak.

En användare skrev, “Kan inte ens sitta med sin egen lagkamrat”. Kameran fångade både Rodgers och Cobb som satt på olika ställen och log och vinkade. Dessutom firade den legendariske quarterbacken sin 39-årsdag vid matchen.

Fans kommenterade Green Bay Packers-stjärnans säregna sittarrangemang.

Här är några av reaktionerna från NBA Twitter:

Kan inte ens sitta med sin egen lagkamrat https://t.co/WENVjzyehN

— Jordan A. Hayles (@MR_STiXX) 3 december 2022

pic.twitter.com/9l42zgiiQ4

— 🪬 Igor Milanović 🪬 (@igzilla83) 3 december 2022

Jag trodde att de var bästa vänner? Bedragare förstörde ett annat förhållande.

— @InterSteelers (@InterSteelers) 3 december 2022

Hej Aaron, ska du smälla en 🍺?

— Michael B (@mr_balty) 3 december 2022

Nästa på obestridd: Åh nej inte sitta bredvid varandra. Problem i Green Bay?

— villfarelse laker-fan (@jesuslara_11) 3 december 2022

Det har inte rapporterats någon fejd mellan de två spelarna. Faktum är att i april i år såg fansen att de två satt tillsammans vid gården och hejade på Milwaukee Bucks.

Rodgers sågs sitta bredvid Mallory Edens, arvtagare till en av Bucks primära ägare. Noterbart är Aaron Rodgers också en av minoritetsägarna i franchisen.

Tillbaka 2019 utmanades Aaron Rodgers av en annan lagkamrat, David Bakhtiari, att ta en öl medan han var på en Bucks slutspelsmatch. De två satt också till synes var för sig vid matchen.

Aaron Rodgers är en inspirationskälla för en viss Lakers-spelare

För Lakers var dock Anthony Davis nöjd med Aaron Rodgers närvaro. Han hade tidigare sagt att Packers och Rodgers var en motiverande faktor för honom på banan.

Davis, ett ivrigt Packers-fan, sa att det att se Rodgers spela och se laget “skrika och böja sig” satte fart på hans vilja att spela bättre. “Bara att försöka dominera” blev hans mantra. AD sa detta för två veckor sedan över Los Angeles Lakers vinst mot Brooklyn Nets.

Det verkar som om Davis förstod betydelsen av sin roll. “Särskilt med LeBron James ute, många killar lutar sig mot mig för att försöka få jobbet gjort,” tillade han.

Anthony Davis, ett stort Packers-fan (trots sina Chicago-rötter, som vi vill påminna honom) som pratar om Green Bay hela tiden, sa att Aaron Rogers sa åt honom att få 30, men efter att Lakers slagit Bucks sa Rogers att han frågade för 30, inte 40 (Davis slutade med 44 i LA:s vinst). pic.twitter.com/beFNB0uhvg

— Mike Trudell (@LakersReporter) 3 december 2022

Efter kvällens match, de två fångad upp med lite lätt skämt. Rodgers sa att han hade bett Davis att få 30 poäng, inte 40. Davis avslutade natten med 44 poäng och ledde Lakers till en vinst med 133-129. LeBron James slutade med 28 poäng, 11 assist och 8 returer.

För Bucks tappade Giannis Antetokounmpo 40 poäng, 7 returer och 5 assist. Men det räckte inte till slut eftersom Lakers förbättrade sitt rekord till 9-12 för säsongen medan Bucks har 15-6 efter den senaste förlusten.

Vad tyckte du om Lakers vinst över Bucks? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär