Wednesday, February 28, 2024
HemF1"Kan inte bli bästa kompisar med min konkurrent": Christian Horner öppnar för...

“Kan inte bli bästa kompisar med min konkurrent”: Christian Horner öppnar för ett bitterljuvt förhållande med Toto Wolff

“Kan jag berätta en hemlighet? De älskar faktiskt varandra”, sa Geri Halliwell. Toto Wolffs och Christian Horners förhållande känns nästan som en man-hustrus. Båda har enorm respekt för varandra och underliggande kärlek men slåss om varje liten sak som de kan. Och nu har Christian Horner kommit ut och öppnat upp om sitt bitterljuva förhållande med Toto Wolff. Men vad sa Red Bull TP?

Amerikas favoritvideo idag

F1-världen är hur hård som helst. Det betyder att inte bara förarna, utan alla i teamet, inklusive teamrektorerna, alltid är på jakt efter att kasta ett slag mot andra, särskilt Toto Wolff och Christian Horner. Och trots att Wolffs team inte varit i närheten av Red Bull när det gäller prestanda de senaste åren, verkar rivaliteten och snåriga kommentarer inte bli slappa.

Toto Wolff kallar Red Bull för sin dominans och ger råd om att andra bilar ser ut som F2 framför dem, kallar Max Verstappens rekord för något som bara kommer att begränsas till en Wikipedia-sida. Men Christian Horner är inte en som släpper taget lätt eftersom han nyligen föreslog hur Hamilton kontaktade honom för en plats på Red Bull och han förnekade att han sa att Hamilton inte har vunnit en tävling på två år.

Eftersom deras bitterljuva förhållande fortsätter att producera innehåll, fick Horner nyligen frågan om sitt förhållande till Wolff på Sky Sports F1-podcast. Red Bull TP fick frågan, “Hur skulle du beskriva din relation med Toto Wolff?”, till vilken han svarade: “Toto, jag har en enorm respekt för allt han har gjort och uppnått. Men vi är konkurrenter. Och jag har aldrig trott att du kan vara den bästa kompisen med din konkurrent. Jag tycker att det är oärligt och jag tror att jag vill att alla i mitt lag ska se vem vi än tävlar som tävling.”

Låt oss nu ta en titt på några av de mest minnesvärda ögonblicken mellan vårt F1:s älskade par Toto Wolff och Christian Horner.

Bästa ögonblick, vilda svar och mer mellan Toto Wolff och Christian Horner

Nu när Christian Horner har gjort klart att han inte kan vara bästa vän med Toto Wolff, har vi antagit att de snåriga kommentarerna de kastar mot varandras lag bara är “normala vänner” skämt. Den mest ikoniska, kanske du frågar dig? Tja, det är från Drive to Survive. Medan han diskuterade problemet med tumlare, eftersom Wolff anklagade andra TP:er och F1 för att det var för farligt, svarade Horner: “Du har ett problem, byt din jävla bil.”

Tidigare i år, återigen när han pratade om Wolff på en podcast, sa Horner, “Jag tror att han är blockerad på min telefon” medan han skrattade. I samma podcast som vi diskuterade tidigare, tipsade Horner att han aldrig skulle krossa sina hörlurar som Wolff gjorde i Abu Dhabi 2021. När han kom till Wolff, när Franz Tost och Horner under en intervju fick frågan om vem den äldsta TP:n är , sa Wolff in och sa till Horner, “Okej, så du är näst på tur att sluta – det skulle göra livet enklare!”

Se den här berättelsen: Christian Horner Sparks Rivalry: Toto Wolffs F2-anmärkning motbevisad

RELATED ARTICLES

Mest populär