Wednesday, February 28, 2024
HemBoxing"Kan fortfarande inte tro att han inte slog sin sista motståndare": Dmitry...

“Kan fortfarande inte tro att han inte slog sin sista motståndare”: Dmitry Bivols kraft på den tunga väskan i det senaste träningsklippet gör fansen i misstro

I helgen äger en lätt-tungviktstitelkamp rum mellan den nuvarande linjärmästaren, Artur Beterbievoch utmanare, Callum Smith. Men det är det Dmitry Bivol som också skapar rubriker i boxningsvärlden. När allt kommer omkring kan vinnaren av just denna match tävla mot honom om den obestridda titeln. Det behöver inte sägas att just den matchen skulle vara en ganska nervkittlande klocka med tanke på insatserna.

Amerikas favoritvideo idag

Under tiden fortsätter Bivol att träna och i en händelseförlopp nyligen lade han upp en video där han slår den tunga väskan. Videon delades senare av Fight Hub TV på deras YouTube-kanal. Den nämnda videon har sedan dess tagit internet med storm och boxningsfansen och experterna reagerade på det på olika sätt.

Är Dmitry Bivols kunskaper underskattade eller överhypade? Fans svarar

Det är ingen hemlighet att Bivol är en taktfull boxare, men han kan också slå ett slag. I sin professionella karriär har han en knockoutkvot på runt 50% vilket tyder på att han har makten i handen. Denna kraft visades uppenbarligen i den senaste videon där han tog några ganska starka bilder på den tunga väskan.

När fansen bevittnade detta har fansen lämnat spännande reaktioner. Följande är några av reaktionerna:

Ett fan ifrågasatte och undrade varför hans makt har varit så högt underskattad. Han sa: “Folk säger att han inte har någon makt. Tf tittar de? Han har ett bra snäpp på sina slag.”

Ett fan hade dock några kritikord för sin senaste kamp, ​​särskilt hans motståndare. Han sa: “Jag kan fortfarande inte fatta att han inte slog sin sista motståndare killen slog tillbaka lika mycket som den här väskan.”

Ett fan tyckte att hans slag inte var så kraftfulla. Han sa: “Folk säger att han inte har någon makt. Tf tittar de? Han har ett bra snäpp på sina slag”

Dessutom hypade ett fan upp den lätta tungvikten och nämnde Bivols spektakulära seger mot Canelo Álvarez. Han sa, “Canelos pappa bivol.”

Sist men inte minst trodde ett fan att hans skarpsinne var genom taket. Han sa: “En fighters intelligens.”

Det är säkert att säga att fansen har reagerat på dessa träningsbilder mestadels positivt. Bivols kompetens är dock inget att håna över. Precis som Beterbiev förblir även han obesegrad. Det är just detta som gör deras kamp mot varandra så spännande.

Vad vill Bivol uppnå härnäst?

En obestridd titel i lätt-tungviktsdivisionen. Det är precis vad den obesegrade boxaren söker. Han gjorde det uppenbart i en intervju i december förra året, där han sa: “Jag har en plan för att vara obestridd och jag ser det väldigt nära nu.”

Läs mer: “Go Get It Champ”: Fansen hyper upp Dmitry Bivol inför den förväntade dagen för kortkamp

RELATED ARTICLES

Mest populär