Sunday, December 10, 2023
HemeSportsKan den ökända YouTuber IShowSpeed ​​slå Pokimane, Ludwig, HasanAbi och andra för...

Kan den ökända YouTuber IShowSpeed ​​slå Pokimane, Ludwig, HasanAbi och andra för bästa platsen på YouTube Streamy Award 2022?

YouTube kommer snart att stå värd för den 12:e upplagan av Streamy Awards den 4 december. Denna utmärkelse är värd för att hedra och berömma olika internetkändisar för deras hårda arbete bakom onlineinnehåll. I år är den unga YouTubern IShowSpeed ​​också bland de många namn som nominerats till årets Streamy Awards.

Darren Watkins Jr, mer känd under sitt internetalias IShowSpeed, är en ung streamer på YouTube. Han är känd för sin hethåriga, energiska och galna personlighet, vilket leder till att han gör löjliga aktiviteter på stream. Men publiken älskar att titta på hans dem. Speed ​​är bland de snabbast växande streamarna och har över 13,7 miljoner följare på plattformen.

IShowSpeed ​​nominerad till två Streamy Awards

Den 17-åriga streamern har nominerats till två Streamys, den första är Årets Streamer och den andra är Breakout Streamer. De som har följt detta årliga evenemang varje år kanske hör dessa prisnamn för första gången. Så de har inte fel, eftersom det är nya priskategorier.

Tidigare fanns det bara en kategori för streamers. Men på grund av den senaste tidens tillväxt finns det tre kategorier denna gång. Det första priset är för den mest underhållande livestreamern, medan de andra två är för en kreatör som steg till ära i år och den bästa Variety-streamern.

Streamy Awards nominerade Speed ​​inte bara till Breakout Streamer utan också till Årets Streamer. Han kan vinna priser, eftersom hans strömmar fick många visningar. Några av hans strömmar blev virala, som att tända ett smällare i sitt rum och uttala fotbollsspelares namn fel när han spelade FIFA.

Vilka är de tuffa konkurrenterna mot Speed?

Även om Speed ​​har en rimlig chans att vinna de två Streamy Awards, har han en hård konkurrens. Speed ​​skulle möta Kai Cenat, Emiru, kkatamina och QTCindrella för breakout-sektionen. Men den mest utmanande konkurrenten i denna kategori är Kai Cenat, som steg till ära i år och blev den mest prenumererade Twitch-streamern.

Nu i den andra kategorin, Årets Streamer, skulle Sarren återigen möta Cenat. Men det finns andra konkurrenter i den här genren, eftersom Streamy Awards nominerade honom mot eliter som HasanAbi, Ludwig och Pokimane. Ludwig vann det individuella streamerpriset förra året, så han kan även vinna priserna i år.

Tror du att IShowSpeed ​​skulle vinna något av YouTube Streamy Awards i år? Dela dina tankar i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär