Saturday, December 9, 2023
HemNBAKan Chris Paul ta över tyglarna i Golden State efter Stephen Curry-skada?...

Kan Chris Paul ta över tyglarna i Golden State efter Stephen Curry-skada? Warriors’ Dilemma på toppen av en tuff start

Golden State Warriors har haft en tuff start på sin säsong. De har förlorat sina tre senaste matcher och hamnat på sjua plats i Western Conference-tabellen. För att göra saken ännu värre, kommer deras superstjärna Stephen Curry att missa en tid på grund av skada. Steph har uteslutits från säsongens turneringsmatch mot Minnesota Timberwolves efter en stukning i höger knä.

Det har öppnat dörren för en större roll för Point God Chris Paul på listan. Kan CP3 ta över tyglarna på Golden State Warriors och kompensera för frånvaron av Stephen Curry?

Golden State Warriors har ett stort problem

Stephen Curry har varit den enda konsekventa faktorn i Golden State Warriors skakiga start. Han spelar på en MVP-nivå, med 30,7 poäng i snitt den här säsongen. Men Warriors står inför ett stort dilemma eftersom den tvåfaldiga MVP:en kommer att missa en tid på banan på grund av en knäskada. Det är osäkert när Steph kommer tillbaka till laguppställningen och det har väckt en del oro för Warriors. Frånvaron av Stephen Curry kommer att innebära att Chris Paul kommer att se ett ökat ansvar för de kommande spelen. Han kan skjutas tillbaka till startuppställningen för att köra showen i Stephs frånvaro.

RELATED ARTICLES

Mest populär