Saturday, December 9, 2023
HemMLBKämpande före detta jänkare Hurler ser enormt fritt byråintresse, men bombplanskarriären kan...

Kämpande före detta jänkare Hurler ser enormt fritt byråintresse, men bombplanskarriären kan vara över

En gång en stjärnkastare för New York Yankees, befinner han sig i sin karriär. Förstörda av bakslag som hindrade hans prestation på kullen, verkar Yankees resoluta att skiljas från hurlern. Även om det är tufft är oddsen för den här 29-åringen allt annat än svaga.

Efter att ha visat en enorm potential under sin tid med Yankees, har Yankees-debutantens meritlista inte gått obemärkt förbi. Flera team från hela MLB har uttryckt iver i att säkra hans tjänster. De inser potentialen som skulle kunna utnyttjas med rätt miljö och stöd trots skadorna. Bevis? Hans rehab gick jättebra!

New York Yankees lutar sig bort från att värva veteranen

Brendan Kuty från The Athletic rapporterar att Luis Severino, en obegränsad fri agent i vinter, är tillbaka till att kasta och “mår bra”. Upp till åtta lag har enligt uppgift uttryckt intresse för att värva Severino 2024, men Yankees är definitivt inte bland dem, enligt rapporten. Trots sin potential och återhämtning från sin skada kommer Luis sannolikt inte att bära nålränder.

Efter att ha startat mot Milwaukee Brewers i september, kom Severino med en höggradig vänster sned belastning, vilket tvingade Yankees att placera honom på den skadade listan, vilket avslutade hans säsong 2023. Som sagt, The Yankees, som hade ett eländigt rekord på 82-80 och slutade fyra i AL East, lutar nu åt att anställa unga spelare snarare än att gå med de fasta för framtiden.

Den snart 30-årige pitchern hade ett rekord på 4-8 och en karriärhög 6,65 ERA på 19 matcher. Han hade dessutom 18 starter under sin föregående säsong med Yankees. Förutom att sätta karriären på topp med sina 1,65 WHIP, var hans 79 strikeouts det färsta sedan han startade bara 11 matcher 2016. Det är troligt att nästa säsong kommer han att ha ett nytt lag att börja om.

Var gick det neråt för Luis Severino med Yankees?

Severino, som fyller 30 i februari, hade stora förhoppningar på sin kontraktsförlängning med Yankees. Inför säsongen 2019 tecknade general manager Brian Cashman den hemmagjorda talangen “Sevy” till en fyraårig, 40 miljoner dollar förlängning av kontraktet, i hopp om att ha honom som en stöttepelare i deras startrotation i många år framöver. Men för honom och Yanks var 2023 ett stort nedslag.

19 år efter att ha överlämnat ALCS förnedring till Derek Jeter, hånar Red Sox David Ortiz brutalt Yankees Legend på live-tv

Severino hade ett riktigt för tidigt uttag på grund av sina frekventa skador. Detta gör inget stort intryck på Yanks. Som sagt, det är uppenbart att Bronx kommer att välkomna nyare ansikten. Även om namnen på lag som är intresserade av Severino inte är ute än, skulle det vara intressant att se var han landar.

RELATED ARTICLES

Mest populär