Wednesday, February 21, 2024
HemNASCARKaden Honeycutt tipsar om Hagel Melon-liknande upptåg efter att ha stulit Josh...

Kaden Honeycutt tipsar om Hagel Melon-liknande upptåg efter att ha stulit Josh Berrys Thanksgiving Classic Thunder

Den efterlängtade Solid Rock Carriers Thanksgiving Classic är tillbaka. Evenemanget har lockat till sig begränsade sena modeller, olika gatu- och miniaktier, Bandoleros och till och med alla bilar som är lätt att känna igen. Senmodellveteranen Josh Berry har varit en uppenbarelse i det här loppet och den försvarande mästaren de senaste två åren. Det fräscha Stewart Haas Racing rekryt är redo att göra det trea i rad på söndag och få en självförtroendeboost innan säsongen 2024 anländer. Men möjligheten till en coupé till främre raden som Ross Chastain i Martinsville förra året dröjer sig kvar i skuggorna.

Amerikas favoritvideo idag

Craftsman Truck Series-föraren Kaden Honeycutt är också en del av den snygga line-up som bestäms för söndagen. Nejet. 04 F-150-förare för Roper Racing kommer att starta i första raden efter en fantastisk uppvisning i kvalificeringssessionen, vilket hotar Josh Berrys ambitioner att göra det trea i rad. Han återgäldade i natura när han tillfrågades om att göra ett speciellt drag för att komma i ledningen.

Kaden Honeycutt är också i ett lopp om att vinna Thanksgiving Classic 250-varvsfunktionen

Solid Rock CARS Tour har varit en fantastisk plattform för Kaden att lära sig och utvecklas. På 13 starter har Kaden nio topp-10 och sju topp-5 redan. R&S Race Cars skulle vilja behålla en utvecklande talang från sina händer i denna takt. Enligt Honeycutt har racingprodukten på banan varit fantastisk. Det 250 varv långa kvalloppet för Late Model Feature avslutade också en lång väntan på polvinster för 20-åringen. På frågan om hur bra deras lag är på banan sa Kaden Honeycutt: “Jag tror att det kommer att tävla ännu bättre. “

”Vi har varit snabba hela helgen. Att få möjligheten är fantastiskt. Har inte haft en stolpe på ungefär två år. Vi fick ett lopp på 250 mil; det kommer att bli ett långt lopp. Du kan gå från pole till 10:a mycket snabbt. Så vi ska försöka leda loppet. “

Ynglingen har gradvis gjort sig ett namn i Lastbilsserie. Hans mycket effektiva statistik har kommit på radarn hos många team som har letat efter hans tjänster. Medan Honeycutt är knuten till Truck Series nu, öppnar hans mångsidiga portfölj upp en dörr för många möjligheter. När han blev tillfrågad om vad han vill göra bättre i kvalificeringen, svarade han:

“Jag gjorde inte ett bra jobb med att rädda mina däck. Jag ger inte upp spårposition den här gången. Det handlar om att vara inför alla och att vara där i slutändan. Så vi ska jobba på det.”

Det prestigefyllda loppet erbjuder till och med ett totalpris på $89 200, där loppets vinnare tar hem $15 000. Bortsett från det har tävlingsmyndigheterna lagt till en annan uppsättning regler än vanliga bilracingbanor för att lägga till en liten twist. Skulle loppet gå utan några varningsflaggor under 50 varv, utlöser funktionärerna en kontrollerad försiktighet, vilket ger lagen en chans att omgruppera och lägga om strategin. Riktlinjernas olika aspekter är en annan faktor som gör detta årliga lopp värt att delta i.

Kan det bli en upprepning av Ross Chastain ‘Hail Melon’-ögonblicket?

Bland många förändringar i reglerna finns också ett nytt system för däck. Alla tävlande fordon får endast använda Hosier F-45-däcken och måste begära däck enligt storlekskraven innan loppet. Fredagsmorgonmötet avgör ordningen för däckens utrullning, vilket har varit en avgörande faktor för depåstopp i loppet. Kaden Honeycutt uttryckte oro för detsamma som han sa, “Problemet är allt det där, gummit och skräpet har gått hela vägen dit upp.”

“Det har fastnat, så det kanske städar upp inför loppet, men vi fick en komplett uppsättning funktioner ikväll. Det är riktigt bra att se bilräkningen här. Hatten av för dem för ännu en härlig helg. Man vet bara aldrig, jag måste se. Jag garanterar dig när det är fem varv kvar, och jag springer tvåa, ska jag prova något.

Den lovande Truck Series-föraren förstärkte samtalet och svarade sedan på en fråga om att loppet hade ett Hail Melon-ögonblick på korten för honom; han svarade, “Ja, något. Det ska vara intressant, någon kommer att göra det. Det kommer förmodligen att vara i slutet av loppet när däcken är varma. Vi ska ut på söndag och se hur det fungerar. “

Medan Ross Chastain använde draget för att driva sig in i mästerskapets fyra-lopp 2022, måste Kaden Honeycutt ha ett förklätt vapen i sin arsenal. För att avbryta en tvåfaldig mästare som Josh Berry måste Nevada-infödingen definitivt gå utanför boxen och överraska honom.

RELATED ARTICLES

Mest populär