Saturday, December 2, 2023
HemOlympicsK-State Volleyboll Shock No.3 Texas med en svepande seger

K-State Volleyboll Shock No.3 Texas med en svepande seger

NCAA Women’s Volleyball upplever en säsong med kalejdoskopisk oförutsägbarhet den här gången. Flera lag orsakar stora störningar. Dessutom slår underdog-lagen spelets goliater trots den vansinniga rangskillnaden. K-State-kvinnorna klättrade ombord på tåget av störningar och besegrade det tredje rankade laget i NCAA i en omöjlig match.

Texas kvinnliga volleybollfans trodde inte sina ögon när de såg sitt lag möta en häpnadsväckande och förödmjukande förlust. Kansas State Wildcats demonterade helt Texas försvaret när de tog en fantastisk och svepande seger. Ett inlägg på sociala medier gav nyheten om det sällsynta volleybollspektaklet, när vildkattarna firade sin vinst med glädje.

K-statskvinnor dominerar volleybolljättar för att vinna

Kansas State Wildcats Women’s Volleyball Team är inte ett av de mest imponerande lagen i ligan. Wildcats gick in i matchen mot Texas Longhorns med ett säsongsrekord på 13-10. Men det som utspelade sig på volleybollplanen mellan de två lagen chockade alla. K-State Volleyball twittrade om sitt lags seger på dess officiella X-handtag med texten “THESE SWEPING CATS.”

Longhorns gjorde en bra kamp, ​​men ovanligt nog lyckades de inte vinna något av seten. Faktum är att Kansas State vann alla tre seten med en marginell skillnad i poäng då de gjorde 25-22, 25-22 och 25-21. K-State Wildcats besegrade inte bara det tredje rankade laget, de besegrade också ett lag som hade en 13-matchers segerserie.

Å andra sidan var K-Staten på en två matcher lång förlustserie, och deras senaste förlust var en 3-0-förlust. Detta är andra gången Wildcats har avsatt ett topprankat lag efter BYU. Har kvinnorna i Kansas uppnått tillståndet med störningar i toppklassen? Eller var det bara ännu en slump av Wildcats?

SE BERÄTTELSE – En volleybollmatch för kvinnor i Nebraska ger både WWE och AEW en hård verklighetskontroll

RELATED ARTICLES

Mest populär