Tuesday, February 27, 2024
HemNFLJustin Jefferson ger tee Higgins beröm för Clutch Fjärde Quarter Catch

Justin Jefferson ger tee Higgins beröm för Clutch Fjärde Quarter Catch

Minnesota Vikings kan ha förlorat matchen mot Cincinnati Bengals, men ett drag av en Vikings-spelare vann respekten hos Bengals fans. Med denna vinst har Bengalerna nu 8-6 men är fortfarande trea på AFC North-resultattavlan, medan Vikings nu är 7-7 och ändå tvåa på NFC North-resultattavlan.

Amerikas favoritvideo idag

I de sista ögonblicken av reglerad tid, drog ett drag av Bengals bredmottagare, Tee Higgins, beröm från motståndarlagets spelare. Även om Higgins spel var avgörande i Bengals seger mot Vikings, var det mycket viktigare för Higgins, som hade haft det kämpigt den här säsongen på grund av skador. Så, vad var denna extraordinära pjäs av Higgins?

Tee Higgins hoppar upp i luften för en touchdown!

Matchen verkade gynna Vikings, eftersom de hade en ledning med 24-17 över Bengals. Sedan, när klockan var på väg att signalera slutet av fjärde kvarten, hoppade WR Higgins upp i luften och fångade en 21-yard touchdown-passning från Jake Browning. Det slutade med att han gjorde oavgjort matchen 24-all, och det gick till förlängning. Sedan på övertid säkrade bengalerna ett field goal som beseglade segern för dem.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av CBS Sports (@cbssports)

Vikings WR Justin Jefferson, utan tvekan ledsen över sitt lags förlust, gick fram till motståndaren WR för att gratulera honom. Men han visade också sitt sportsliga genom att ge honom beröm för TD-fångsten. “Du är galen på den där.” Higgins sa till media om fångsten, “Jag visste att den kastades lite kort.” Men trots det tog han tag i och kvitterade matchen.

“Definitivt inte”: Nick Sirianni krossar åsikter om att bänka Jalen gör ont bland Eagles QB:s hälsorykten

Detta kommer som en frisk fläkt för 24-åringen, som hade klarat sig utan att göra en enda TD under de senaste sju matcherna och sedan gjorde två mål enbart i Vikings-matchen!

Är det äntligen dags för Higgins comeback?

Hamstringsskador och brutala passningsfall har plågat hans säsong 2023. Och hans tid i rampljuset kom inte förrän den sista kvarten. Under de tre första kvartarna gick han utan fångst och som ett resultat gjorde han ingenting. Sedan i fjärde kvartalet häpnade Higgins alla med 4 mottagningar på 61 yards och 2 TDs.

Bengals fans hoppas att detta inte var en engångshändelse och att det de såg på söndagen var början på en “Higgins comeback”. Allt han behöver göra är att hålla farten uppe. Med bara tre matcher kvar av grundserien. Kommer Higgins att lyckas bära lagets offensiv till seger?

RELATED ARTICLES

Mest populär