Tuesday, February 27, 2024
HemGymnastics"Just Stunning": Simone Biles senaste semesteröverraskning lämnar internet i förejul-frenzy

“Just Stunning”: Simone Biles senaste semesteröverraskning lämnar internet i förejul-frenzy

Den 23 april välkomnade Athleta, dotterbolaget/systerföretaget till det ikoniska varumärket Gap, den mest dekorerade gymnasten Simone Biles. Sedan dess har duon förmedlat potenta funderingar genom sina samlingar. På ett uppdrag att motivera samhället att vara den bästa versionen av sig själva, är en ny kollektion en blandning av komfort och styrka.

Amerikas favoritvideo idag

26-åringen hade sagt upp sig med Nike när hon insåg att hennes värderingar inte stämde överens med märket gigantiska. Som avslutade ett sex år långt partnerskap, vidhöll Olympian anledningen till att Nikes atmosfär inte var gynnsam för kvinnliga idrottare. Så, för att befästa sin position som en idol för unga kvinnor, var hennes partnerskap med Athleta helt vettigt genom att hoppa skepp. Nu har den senaste semesterkollektionen lämnat fansen i vördnad.

Simone Biles samarbetar med Athleta i semesterkollektionen

26-åringen är stolt över sin nya milstolpeprestation med texten på sitt Instagram-inlägg som “Semester passar starkt och bekvämt”. Hon tillade – “Det finns ingen tid som nu, så jag letar efter mina favorit-Athleta-looks för alla mina festliga rutiner med mina favoritmänniskor.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Simone Biles (@simonebiles)

Intressant nog hade kollektionen atletiska kläder i vackra färger. Olympian gjorde rättvisa åt den bekväma klädlinjen och poserade klädd i var och en och såg grym och vacker ut. Avhoppet från ett märke till ett annat var en lycka för henne. Efter detta hade hon sagt om Athleta, “Jag tror att de står för allt som jag står för.”

Till och med Athletas president Mary Beth Laughton hade skrivit: “Det är mer än bara en sponsring av sportkläder.” Uttalandet hävdade att olympiern inte bara banade väg för sig själv, utan även för de andra kvinnorna. Det kvinnocentrerade varumärket ger också ekonomiskt stöd till idrottare närhelst det behövs.

Med det sagt kunde Simone Biles fans inte hålla sig lugna efter att hon släppt sina senaste samlingsbilder. Utan att slösa en enda minut hoppade de in för att ösa kärlek.

Fans lämnade chockade över den senaste kollektionen

Ett fan komplimenterade henne för fläckiga ögonbryn förutom hennes semesterpassform och sa: “Helt fantastiskt!! Felfri! Och det är ögonbrynen för mig!!” Längre fram skrev ett annat Biles-fan, “Ok queeeen”, och böjde sig för hennes mäktiga närvaro.

När Ivy City Corporation skrev “Looking amazing” skrev ett annat fan “champ” med en eld och en emoji med svart hjärta. De coola koordinationerna lämnade ett fan i sådan frenesi att han skrev, “Jag har definitivt slingrarna för dem,” med en blåsig ton. När ett fan hade kommenterat, “Du är bara så vacker!”, såg de andra ingen lögn i det. Ett fan skrev också, “Bara fantastiskt”.

Säsongen 2023 var inget annat än en dröm för 7X OS-medaljören. Nu, som säsongsstartare 2024, väntar OS-säsongen i Paris 2024 på att gymnastikdrottningen ska visa upp sin skicklighet igen.

RELATED ARTICLES

Mest populär